"viitorul"???

•  
    • 41 mesaje
    3 Iul 2008, 22:01
    0 0
    salutare tuturor.am o mare nedumerire in legatura cu visele mele.de fiecare data cand incep o noua relatie visez un cal...ultima data am visat un tip care a venit,m-a luat de mana si am plecat cu el...sa fie un semn ca el va fi cel la care"ma voi opri"????sunt singura acum..si tare sunt curioasa.multumesc frumos
  •  
    • 3713 mesaje
    4 Iul 2008, 01:09
    0 0
    eu am visat ieri noapte ca nu gasesc minidvd-uri in carrefour si azi cand am fost chiar nu am gasit ca era casa foto inchisa.

Eu cred ca visele astea-s reale!

mi-e frica de ce o sa visez la noapte! poate visez ca ia apanova apa.. m-am dat dreq!
  •  
    • 967 mesaje
    7 Iul 2008, 14:43
    0 0
    cal-ar insemna ursitul
  •  
    • 155 mesaje
    8 Iul 2008, 12:40
    0 0
    tipul si calul aferent erau cu fata sau cu spatele la tine?
  •  
    • 62 mesaje
    13 Iul 2008, 14:16
    0 0
    nu se stie..lucrurile cele mai importante se intampla exact cand nu te astepti mie asa mi se intampla mereu..lasa lucrurile sa treaca de la sine..visele sunt produse ale subconstientului..poate tu esti cea care isi doreste de acum o relatie stabila..o casnicie
  •  
    • 41 mesaje
    13 Iul 2008, 21:07
    0 0
    visam in diferite ipostaze cu acei cai..si de fiecare data knd se apropia sfarsitul relatiei cu catvea zile inainte visam ceva care imi dadea semne ca se va finaliza..in fine..eu eram curioasa de baiatl acela care m-a liuat de mana si am plecat cu el...intradevar imi doresc o relatie stabila..multumesc tuturor:*