Vrabiuta :)
-
0 0Vis ciudat..
Eu cu un tip (de care imi place si cu care nu sunt, in realitate..) plimbandu-ne...jucandu-ne ..imi zice la un moment dat: "Hai, acasa!"..Eu speriata, ma duc cu gandul la casa mea ..ca vrea sa ma lasa acolo si plece..Ii zic <..Fara sa fiu lamurita a cui casa...dar de teama zic ..nu. Atunci el ma ia de mana alergam, ajungem intr-un parculet ptr copii..el se urca pe un leagan, nu apuca sa se dea in el si se transforma intr-o vrabiuta...M-am trezit brusc din vis..Ce este asta?? -
deci... avem una bucata barbat care isi ia zborul, sub forma unei vrabiute (cred ca putea sa fie si struto-camila, ca metafora tot aia este).
e vorba de un barbat care urmeaza sa iasa din viata ta sau despre care stii ca este cam imatur ori usuratic. cu toate astea, tu cam regreti ca n-ai avut curaj sa incerci sa fii cu el. -
Multumesc frumos, evelor!!!
Mi-a intrat la suflet de vreo 5 ani aproximativ,...Iar acum imi doresc sa iasa, sincer...am obosit sa sper in van.Zilele trecute l-am visat din nou.Nu v-am mai scris..Va povestesc acum.
De data asta, statea culcat intr-un pat ..pe diagonala..cearceafuri albeee..doar in pantaloni scurti..Vroiam sa intru la el dar o femeie supermigniona, la vreo 70 de ani..nu ma lasa...spunandu-mi ceva(nu mai stiu ce).Am intrat in baie , ma spalam pe dinti..apa curgea putenic...Il auzeam pe el vorbind in somn..aiurea, vb. fara noima.Zgomotul apei l-a trezit..mi-a strigat ca nu poata sa doarma datorita zgomotului. Abia atunci am reusit sa intru in camera lui... Si m-am trezit!
Il visez destul de des cu toate ca nu l-am mai vazut de 6-7 luni.