Vrabiuta :)

•  
    • 726 mesaje
    3 Iul 2008, 09:36
    0 0
    Vis ciudat..
    Eu cu un tip (de care imi place si cu care nu sunt, in realitate..) plimbandu-ne...jucandu-ne ..imi zice la un moment dat: "Hai, acasa!"..Eu speriata, ma duc cu gandul la casa mea ..ca vrea sa ma lasa acolo si plece..Ii zic <..Fara sa fiu lamurita a cui casa...dar de teama zic ..nu. Atunci el ma ia de mana alergam, ajungem intr-un parculet ptr copii..el se urca pe un leagan, nu apuca sa se dea in el si se transforma intr-o vrabiuta...M-am trezit brusc din vis..Ce este asta??
  •  
    • 726 mesaje
    3 Iul 2008, 20:06
    0 0
    Chiar nu stie nimeni sa dea o intepretare visului meu?? Am intrat pe site-uri despre vise dar puse cap la cap nu da nimic...
  •  
    • 3036 mesaje
    4 Iul 2008, 01:54
    0 0
    deci... avem una bucata barbat care isi ia zborul, sub forma unei vrabiute (cred ca putea sa fie si struto-camila, ca metafora tot aia este).

e vorba de un barbat care urmeaza sa iasa din viata ta sau despre care stii ca este cam imatur ori usuratic. cu toate astea, tu cam regreti ca n-ai avut curaj sa incerci sa fii cu el.
  •  
    • 726 mesaje
    4 Iul 2008, 12:02
    0 0
    Nici nu a intrat...ce sa mai iasa...Glumesc!!! Regretul e ca nu a vrut el...

Multumesc frumos, din suflet, pentru raspuns!!!
  •  
    • 155 mesaje
    8 Iul 2008, 12:49
    0 0
    eu zic asa: vei cunoaste o persoana, si nu neaparat un barbat, care va fi un bun prieten... care te va ajuta sa vezi partea comica a lucrurilor indiferent de greutatile pe care le ai sau iti va usura foarte mult viata. va avea o viziune neobisnuita asupra lucrurilor. cam asa...
  •  
    • 155 mesaje
    8 Iul 2008, 12:51
    0 0
    faptul ca tu proiectezi asta asupra acestui domn este din cauza ca inca simti lucruri bune ptr el atat. n-are legatura cu domnul in cauza, neaparat
  •  
    • 236 mesaje
    8 Iul 2008, 13:34
    0 0
    antren, ai PM. daca poti sa imi raspunzi si mie, te rog mult. Mersi.
  •  
    • 1094 mesaje
    8 Iul 2008, 17:53
    0 0
    sau..cum ti a intrat in suflet asa o sa si iasa..
  •  
    • 726 mesaje
    9 Iul 2008, 12:00
    0 0
    Multumesc frumos, evelor!!!

Mi-a intrat la suflet de vreo 5 ani aproximativ,...Iar acum imi doresc sa iasa, sincer...am obosit sa sper in van.Zilele trecute l-am visat din nou.Nu v-am mai scris..Va povestesc acum.

De data asta, statea culcat intr-un pat ..pe diagonala..cearceafuri albeee..doar in pantaloni scurti..Vroiam sa intru la el dar o femeie supermigniona, la vreo 70 de ani..nu ma lasa...spunandu-mi ceva(nu mai stiu ce).Am intrat in baie , ma spalam pe dinti..apa curgea putenic...Il auzeam pe el vorbind in somn..aiurea, vb. fara noima.Zgomotul apei l-a trezit..mi-a strigat ca nu poata sa doarma datorita zgomotului. Abia atunci am reusit sa intru in camera lui... Si m-am trezit!

Il visez destul de des cu toate ca nu l-am mai vazut de 6-7 luni.
  •  
    • 726 mesaje
    10 Iul 2008, 09:58
    0 0
    antren, jass???
  •  
    • 155 mesaje
    11 Iul 2008, 14:40
    0 0
    el este prins sau foarte curand va fi (dar cred ca este prins) intr-o relatie aproape casnica si sa stii ca mai scapa si pe de laturi. o sa te dezamageasca cat de curand.