un vis ciudat
-
0 0Inainte sa incep sesiunea am avut un vis foarte ciudat. Am visat ca faceam meditatie cu profesoara mea de engleza. Eram dezamagita de mine pentru ca nu stiam sa fac exercitiile pe care mi le dadea profesoara..aproape ca nu mai stiam sa citesc in engleza..ma ofticam f tare.. Apoi a aparut tatal prietenului meu iar profesoara mea ii dadea in carti. Eu eram foarte curioasa si o rugam sa-mi dea si mie in carti. Prima carte pe care a intors-o era Thalia ( f ciudat) imbracata intr-o rochie neagra (aceasta carte semnifica moartea) iar in momentul acela profesoara s-a uitat la mine si mi-a spus: ce sa-ti zic de viitor ca tu in seara asta vei muri! Incremenisem si m-am trezit plangand...Am avut multe vise ciudate, dar niciodata nu m-am trezit atat de speriata si convinsa ca ceva rau urma sa se intample. Pana acum nu s-a intamplat nimic rau. Eu credeam ca voi pica examenul la aceasta profesoara dar am luat 10.
-
dar ce inseamna daca visezi sobolani negrii?
visam ca eram acasa la prietenul meu si trebuia sa ma culc intr-o camera, dar in camera aia erau sobolani negrii, mai mici, mai mari, cu niste pete albe pe ei... Doamne... ce m-am mai speriat!!!
Mi-a zis cineva ca inseamna dusmani, prieteni falsi. Dar daca i-am visat in casa prietenului meu, oare ce-o fi insemnand? -
antren,
multumesc pt raspunsuri!
ce am simtit? nu am simtit neaparat frica, ci m-am speriat in sensul de repulsie fata de sobolanii aia, care se tot miscau si misunau... si eu vroiam sa plec de acolo. erau mai multi mici, un fel de pui ai unui sobolan mare, care era cu pete albe.
ruda apropiata mie sau prietenului meu? -
Un alt vis iarasi foarte ciudat l-am avut acum 2 ani..l-am visat pe bunicul meu (care a murit). Nu-mi amintesc toate detaliile..Era o atmosfera apasatoare de inmormantare si ii simteam spiritul dar nu il vedeam. Eram constienta ca el este mort si fugeam din camera in camera intr-o casa mare pentru ca imi era frica sa-l vad. Apoi eram undeva afara si mi s-a aratat..era foarte palid, slabit. Vorbeam diverse chestii..apoi m-a intrebat de prietenul meu, cum ne merge. Si mi-a spus ca daca vreau sa ramanem impreuna, sa ne casatorim trebuie sa fac un ritual intr-un anumit interval de timp. Nu mai tin minte exact in ce a constat..dar trebuia sa strang niste obiecte si sa ajung intr-un loc ciudat..unde erau niste stanci. Bunicul ma adusese acolo si imi spunea ce trebuie sa fac..iar eu eram derutata si ma intrebam: “Oare chiar vreau asta?” Trebuia sa tin in mana un obiect si sa-l ridic spre cer..si sa-mi pun aceea dorinta de a ma casatori cu prietenul meu..Dar timpul se scursese si n-am apucat sa inchei ritualul..iar bunicul meu disparuse. Eu am inceput sa plang si ii tot spuneam prietenului meu (care era de fata) ca imi pare rau..ca e vina mea ca nu ne vom putea casatori.
-
ruda apropiata prietenului tau.
cat despre al doilea vis ar fi cam asa: bunicul tau este cel care te pazeste (si eu cand sunt in cumpana imi visezi bunicii materni, intotdeauna) si ti se atrage atentia ca pentru a ramane cu prietenul tau va trebui sa faci eforturi suplimentare (mai mult decat sa-l iubesti, respecti, etc). ti se va cere sau te vei vedea obligata sa faci eforturi improprii tie sau neobisnuit de mari, eforturi cerute nu neaparat de prietenul tau ci de socrii(sa zicem), prieten/prieteni, etc. pe scurt-analizeaza-ti relatia si cantareste pana unde poti merge. -
Doamne ce vise am avut aseara
..cred ca o sa innebunesc cu visele astea..mi se intampla sa le uit cand ma trezesc..si apoi brusc sa-mi amintesc franturi..Acum am visat iar ca eram in ziua nuntii mele, eram in rochie de mireasa alaturi de pr meu.. erau f putine persoane..era seara si ne cununam la biserica..totul s-a petrecut repede si sec..apoi ne plimbam pe strada imbracati asa..si lumea se uita ciudat la noi..eu eram dezamagita ca nu era asa cum imi doream eu..
Al doilea vis...am visat ca a murit fratele meu intr-un accident de masina..eu ma innecam in plans..si-mi aminteam ca linia vietii la el pe palma este scurta..apoi vorbeam cu o pr la telefon si pur si simplu nu puteam sa-i spun ca a murit fratele meu..nu-mi ieseau cuvintele din gura..ma chinuiam sa pronunt cuvintele si nu reuseam..
Evelor, spuneti-mi va rog daca este adevarata chestia cu linia vietii pe palma
..ce interpretare puteti da visului...va multumesc -
la primul vis tot aia e. tu iti doresti foarte mult aceasta uniune sunt oameni , nush cine, care nu o doresc/se opun/o considera nepotrivita... repet: reevalueaza ce ai
al doilea vis este foarte tare: fratele tau va avea o mare realizare, sau va scapa de un mare necaz ceva de genul " daca n-am murit acum nici de caum incolo nu mai mor", o sa va bucurati si tu si el si inca foarte repede se va intampla asta asta inseamna drumul ala scurt in palma)
In alta ordine de idei cat te odihnesti tu?