barbatii berbeci...
-
0 0buna
am o mica problema...un iubit berbec... tin la el, dar e atat de incapatanat...cum fac evelor sa ma inteleg cu el!? :-< eu is balanta...inteleg ca el e incapatanat, dar in curand o sa ajungem sa ne despartim ...si nu pt ca nu tinem unu la celalalt, ci pt ca nu il mai suport asa capos... uh...ceva sfaturi despre cum fac un berbec sa nu mai fie asa capos?
se poate asa ceva? va rog,ajutor
-
iubitul meu e berbec si intr-adevar e f incapatanat!nu incerca sa-l schimbi ca nu reusesti!de cat timp sunteti impreuna?uite ce trebuie sa faci pt a dura relatia:nu incerca sa-l contrazici!cadeti de comun acord in toate privintele,daca stii cum sa-l iei iti da si luna de pe cer!eu sunt de 3 ani cu el si o sa ne casatorim!incearca sa-i faci multe complimente!adora sa stie ca il apreciezi!in rest sunt baieti de treaba,nu bea,nu fumeaza al meu...ce sa-ti mai zic?sa incerci sa fii mai atenta cu el ca sa nu il pierzi!e incapatanat si cred ca daca va despartiti o sa accepte chiar daca te iubestte pt ca e orgolios!iti urez succes in relatia cu el!
-
hm...barbatul berbec: mult prea incapatanat pentru mine, mult prea rapid (pana si cand se plimba mie mi se pare ca alearga), mult prea repezit, impulsiv, orgolios....si asta e parerea unei balante
Nu vreau sa te descurajez..eu nu am putut sa leg o relatie cu un berbec, desi amandoi ne-am fi dorit...pur si simplu nu ne potriveam deloc.... -
@asr...prietenul meu e berbec, eu sunt balanta. Am fost impreuna 3 ani, dupa ce el a insistat foarte mult... e atat de incapatanat incat reuseste si ceea ce pare imposibil (pentru ca o relatie intre noi parea imposibila). E foarte tandru si iubitor, dar si cand se supara...nimic nu-l mai poate intoarce. Spun asta pentru ca ne-am despartit, din cauza atitudinii mele, eram foarte agresiva si ne certam mereu. Am crezut ca nu vom mai fi impreuna niciodata, dar, dupa un an s-a intors si suntem fericiti. Trebuie sa inveti sa faci multe compromisuri cu el, dar compromisurile sunt o investitie pentru tine. Daca il faci fericit, el te face de doua ori mai fericita!
-
berbecii astia,caposi sint,nik nu poti zice,ca sar rapid...actualul meu e berbec,da' pina acu,in 6 luni,a iesit fum de n ori,,,uneori imi vine sa renunt(taur fiind eu)...dar.tot ma razgindesc fiindca-i foarte serios,lucru rar in ziua de azi...desi,sincera sa fiu,arata nasol...fata de ex-sotul meu