vis care m-a speriat foarte tare

•  
    • 19 mesaje
    26 Iun 2008, 14:02
    1 0
    Tare m-a speriat visul de aseara.

Stiu ca era noapte, ploua, fulgera si mergeam spre casa. Am dat sa intru in scara, si vad pe un vecin tanar, mort de cativa ani intr-un accident de masina, imbracat intr-un palton negru si lung si avea ochelari negri. M-am uitat la el, mi-am dat seama ca el ar trebui sa fie mort, si l-am strigat. La care el s-a apropiat de mine si-a dat ochelarii jos si mi-a spus: "Ai sa mori". La care eu parca pluteam, incercam sa ajung sus, sa plutesc printre scari si am zis : "Da? Ei atunci nu mai urc. Ce rost are?" Si stateam si parca asteptam sa vina momentul. Nu eram deloc speriata.

Apoi m-am trezit, dar am simtit cum cobor in trup. Nu mi-am vazut trupul doar simteam cum cobor in el. Foarte speriata am fost cand m-am trezit, nu am mai putut dormi.

Sunt cu atat mai speriata cu cat seara trecuta am visat o ruda, moarta si ea de 7 ani, in sicriu in casa mea.

Sper doar sa fie un simplu vis.
  •  
    • 155 mesaje
    26 Iun 2008, 19:52
    0 0
    Nu, nu ai sa mori. Vei primi vesti foarte importante pentru tine.
  •  
    • 19 mesaje
    26 Iun 2008, 23:31
    0 0
    antren multumesc pentru raspuns. Intre timp m-am mai linistit.
  •  
    • 3036 mesaje
    27 Iun 2008, 01:02
    0 0
    "palton negru si lung si avea ochelari negri."

eu cred ca era din Matrix
  •  
    • 19 mesaje
    27 Iun 2008, 11:39
    0 0
    donna daca era Keanu Reeves nu ma mai speriam sigur , din contra
  •  
    • 155 mesaje
    27 Iun 2008, 15:49
    1 0
    cu placere. ma bucur. in alta ordine de idei am deja cosmaruri cu reclama asta cu touch diamond stie cineva cum poate fi anihilata sa nu-mi mai sara in fata?
  •  
    • 19 mesaje
    27 Iun 2008, 17:06
    0 0
    antren eu folosesc opera si nu imi apare. Dar tin minte ca poti face ceva. Trebuie sa intrii la Tools, Manage Add-ons si sa dai disable, aici nu mai stiu exact, incearca la shockwave flash object, din lista respectiva.
  •  
    • 62 mesaje
    13 Iul 2008, 14:20
    0 0
    mie de fiecare data cand am visat o ruda ca moare chiar s-a intamplat...din pacate..
  •  
    • 201 mesaje
    15 Iul 2008, 11:43
    0 0
    spre ce zi a fost visul?... daca a fost sambata spre duminica nu o sa se adevereasca nimic...si intr un dictionar de vise am citit asa: mort = daca te visezi,e semn rau,inseamna nefericire,daca vezi e semn bun,de noroc.
  •  
    • 3741 mesaje
    15 Iul 2008, 14:45
    0 0
    Se pote sa fi patrus in campul astral, sa te fi desprins de trup. Nu oricine poate sa faca asta, dar daca poti s-o faci e foarte bine.
    Nu te speria, nu o sa se intample nimic rau.
  •  
    • 909 mesaje
    25 Iul 2008, 13:28
    0 0
    si eu m-am visat noaptea trecuta mireasa. eram (si inca mai sunt putin ) speriata, pt. ca stiu ca daca te visezi mireasa, e semn de moarte.
    ee, sper totusi sa nu fie nimic de rau.
  •  
    • 427 mesaje
    25 Iul 2008, 14:13
    0 0
    daca e ,parerea mea,ruda moarta de 7 ani stii....se zice ceva ca la 7 ani nu stiu ce se intampla....si poate de-aia ai visat...stiu ca mai inseamna si vesti....stai linistita,cica ti-a murit moartea.....
  •  
    • 120 mesaje
    25 Iul 2008, 17:28
    0 0
    Eu creed.....ca un suflet s-a folosit de imaginea unui cunoscut de-al tau sa te indrume. Mai in gluma, mai in serios, cred in faptul ca in vis iesim din corp si comunicam cu ceilalti (nu stiu care ar fi ceilalti, cei ce nu se vad...), ne incarcam pentru viata de aici.
    Poate ca o parte din tine chiar va muri.. ca e momentul unei renasteri
    E ciudat, in perioada asta am auzit multe persoane povestind ca au visat morti, pana si mie mi s-a intamplat..
  •  
    • 967 mesaje
    4 Aug 2008, 20:17
    0 0
    Stiam ca se schimba vremea cand visezi mort si ca ti-a murit moartea.
  •  
    • 281 mesaje
    5 Aug 2008, 22:27
    0 0
    dar daca visezi ca te urmareste cineva, nu-mi amitesc cine era, sau dc il cunosteam, urli de frica in somn, iti musti barbatul cu furie in somn, caci visezi ca te-a prins "dusmanul" si incerci sa scapi, te sperii la fiecare miscare a barbatului ca esti in alerta...p fi dusmanul? anxietate? tzacaneala?
  •  
    • 155 mesaje
    6 Aug 2008, 15:28
    0 0
    asta cu fugaritul si lovitul partenerului in somn are chiar explicatie medicala. nu inseamna decat ca esti foarte, foarte obosita, stresata
  •  
    • 281 mesaje
    6 Aug 2008, 16:25
    0 0
    multumesc...cam asta credeam si eu. cand 2 oameni gandesc la fel...e cazul sa ma relaxez cumva