vis care m-a speriat foarte tare
-
1 0Tare m-a speriat visul de aseara.
Stiu ca era noapte, ploua, fulgera si mergeam spre casa. Am dat sa intru in scara, si vad pe un vecin tanar, mort de cativa ani intr-un accident de masina, imbracat intr-un palton negru si lung si avea ochelari negri. M-am uitat la el, mi-am dat seama ca el ar trebui sa fie mort, si l-am strigat. La care el s-a apropiat de mine si-a dat ochelarii jos si mi-a spus: "Ai sa mori". La care eu parca pluteam, incercam sa ajung sus, sa plutesc printre scari si am zis : "Da? Ei atunci nu mai urc. Ce rost are?" Si stateam si parca asteptam sa vina momentul. Nu eram deloc speriata.
Apoi m-am trezit, dar am simtit cum cobor in trup. Nu mi-am vazut trupul doar simteam cum cobor in el. Foarte speriata am fost cand m-am trezit, nu am mai putut dormi.
Sunt cu atat mai speriata cu cat seara trecuta am visat o ruda, moarta si ea de 7 ani, in sicriu in casa mea.
Sper doar sa fie un simplu vis.
-
Eu creed.....ca un suflet s-a folosit de imaginea unui cunoscut de-al tau sa te indrume. Mai in gluma, mai in serios, cred in faptul ca in vis iesim din corp si comunicam cu ceilalti (nu stiu care ar fi ceilalti, cei ce nu se vad...), ne incarcam pentru viata de aici.
Poate ca o parte din tine chiar va muri.. ca e momentul unei renasteri
E ciudat, in perioada asta am auzit multe persoane povestind ca au visat morti, pana si mie mi s-a intamplat.. -
dar daca visezi ca te urmareste cineva, nu-mi amitesc cine era, sau dc il cunosteam, urli de frica in somn, iti musti barbatul cu furie in somn, caci visezi ca te-a prins "dusmanul" si incerci sa scapi, te sperii la fiecare miscare a barbatului ca esti in alerta...p fi dusmanul? anxietate? tzacaneala?