barbatii lei
-
0 0oare ce fel de persoane sunt?
-
Magari.Plini de ei,le place sa fie laudati tot timpul,ei sa fie in primul rand.....calca in picioare pe oricine pt. a-si atinge scopurile,increzuti.....,,eu sunt cel mai bun,cel mai tare,cel mai frumos,cel mai destept.....tu....bucura-te ca te accept in preajma mea...".Dar si foarte ambitiosi....Am avut un coleg de serviciu care imi zicea ca daca sotia lui ar ramane somera sau ar castiga bani mai putini,ar divorta,nu ar mai tine-o pe langa el...asta iti spune ceva?
-
Buna,
Eu sunt de 5 ani si ceva impreuna cu un barbat Leu si nu recunosc nici una dintre trasaturile enumerate mai sus.
Este cea mai de incredere persoana pe care o cunosc, ma pot baza pe el in orice situatie.Este un om puternic care imi da curaj dar care stie sa si aline.E dragastos, iertator ( m-a iertat ca l-am inselat).
Mereu spune ca ma apreciaza ca sunt desteapta iar oriunde am mers nu cred ca l-am vazut cautand sa fie in centrul atentiei.
Stiu si ce nu accepta si incerc sa nu fiu curioasa, cicalitoare.
Eu sunt balanta, poate fi compatibilitatea perfecta. -
Buna,
Eu sunt cu un Leu de ... 15 ani. Ca si Sibil.. nu am intalint la el atatea defecte cum ati enumerat voi mai sus ...
Este atat de iubitor, nu iti arata gelozia (desi este gelos), este impunator, grijuliu - ar purta el "pe umeri" toate greutatile vietii numai sa imi fie mie bine; cu iertarea ... dupa cat il cunosc pe al meu : daca ai gresit odata serios, a doua oara nu mai ai ocazia ... nu te iarta ; daca il iubesti si il respecti - asta ii este deajuns sa iti ofere chiar si luna de pe cer; eu ma consider norocoasa k l-am intalnit !!!