CUM RECASTIGI UN TAUR
-
0 0eu sunt gemeni iar sotul meu taur. ne-am despartit de 2 luni dupa o relatie de 12 ani. au trecut 2 luni si nu pot sa imi revin, numai stiu ce sa fac.
-
off Ghibi, stiu povestea ta de la dragoste, unde cereai ajutorul
nu te mai chinui, nu ai cum sa-l aduci inapoi, cu farmece, ori retete pentru tauri
eu sunt taur, dar nu zodia conteaza , nu e o eticheta generala.
nu mai cauta metode,accepta acest esec,capul sus si mergi mai departe! este un pas inainte , pentru ca relatia ta era cat se poate de toxica, asta nu poti intelege.
uite, eu te pot ajuta altfel, iti propun sa citesti doua carti pe care ti le voi trimite pe mailul de pe eva.ro.
Femei care iubesc prea mult si Puterea extraordinara a subconstientului tau
cauta-le in contul tau, te rog, la "verifica-ti contul de e-mail"
am revenit
pe prima o ai deja, dar cea de-a doua nu se incarca pe emailul eva.
va trebui sa imi scrii intr-un mesaj privat o alta adresa de email, daca o doresti, binenteles.
o seara buna! -
lasa-l si du-te. si eu am divortat de un taur. om mai capos n-am vazut de cand sunt... baiat bun de altfel, nimic de zis... dar... povestea noastra e simpla ori ca el ori deloc... si pe cuvant ca n-a facut asa de la inceput. am dezvoltat o teorie cf careia taurii cand se casatoresc au senzatia ca trebuie musai sa devina "capul familiei" la modul patriarhal. deci ori accepti asta, ori... si oricum nu se mai intoarce de capos ce e...
-
Fara a dori sa fac generalizari. Am o prietena buna, casatorita cu un taur de 10 ani. El a plecat de acasa acum 2 luni si s-a intrors inapoi acum o saptamana. Motivul: ea s-a tinut puternica, fara lacrimi si implorari. Asta e o tactica care merge cred la barbati in general, sa le arati ca viata ta merge inainte si fara ei. Simt ca femeia nu e dependenta de ei si asta ii face interesati. E o idee.. In rest, da taurii sunt incredibil de incapatanati .. oare merita ?!
-
ca sa fiu on topic: eu sunt taur, dar cred ca difera femeie/barbat. Pe mine m-ar intoarce din drum ceva ce mi-ar "inmuia" inima: declaratii si demonstratii de dragoste, cadouri etc. Dar la el cred ca mai bine ai merge pe indiferenta. Apropo, ghibi, cum mai esti?
off topic: _Eva, ti-am trimis un mp