CUM RECASTIGI UN TAUR

•  
    • 78 mesaje
    23 Iun 2008, 16:35
    0 0
    eu sunt gemeni iar sotul meu taur. ne-am despartit de 2 luni dupa o relatie de 12 ani. au trecut 2 luni si nu pot sa imi revin, numai stiu ce sa fac.
  •  
    • 7743 mesaje
    24 Iun 2008, 21:45
    1 1
    off Ghibi, stiu povestea ta de la dragoste, unde cereai ajutorul

nu te mai chinui, nu ai cum sa-l aduci inapoi, cu farmece, ori retete pentru tauri

eu sunt taur, dar nu zodia conteaza , nu e o eticheta generala.

nu mai cauta metode,accepta acest esec,capul sus si mergi mai departe! este un pas inainte , pentru ca relatia ta era cat se poate de toxica, asta nu poti intelege.

uite, eu te pot ajuta altfel, iti propun sa citesti doua carti pe care ti le voi trimite pe mailul de pe eva.ro.

Femei care iubesc prea mult si Puterea extraordinara a subconstientului tau

cauta-le in contul tau, te rog, la "verifica-ti contul de e-mail"

am revenit

pe prima o ai deja, dar cea de-a doua nu se incarca pe emailul eva.
    va trebui sa imi scrii intr-un mesaj privat o alta adresa de email, daca o doresti, binenteles.

o seara buna!
  •  
    • 21507 mesaje
    26 Iun 2008, 19:46
    1 0
    taurii nu se mai intorc din drum,in general,depinde care au fost motivele separarii...uita greu,sau deloc si nu iarta nimic...nu prea fac compromisuri,sint corecti,fideli si,foarte adevarat,conteaza enorm cei 7 ani de acasa
  •  
    • 155 mesaje
    27 Iun 2008, 15:53
    1 0
    lasa-l si du-te. si eu am divortat de un taur. om mai capos n-am vazut de cand sunt... baiat bun de altfel, nimic de zis... dar... povestea noastra e simpla ori ca el ori deloc... si pe cuvant ca n-a facut asa de la inceput. am dezvoltat o teorie cf careia taurii cand se casatoresc au senzatia ca trebuie musai sa devina "capul familiei" la modul patriarhal. deci ori accepti asta, ori... si oricum nu se mai intoarce de capos ce e...
  •  
    • 3713 mesaje
    29 Iun 2008, 02:41
    0 0
    daca un taur a ales sa plece... dus e!

Sfatul meu este sa renunti, daca in doua luni nu ai reusit sa faci nimic, e definitiva despartirea.
  •  
    • 1913 mesaje
    30 Iun 2008, 12:45
    0 1
    _Eva, ti-am trimis un mp!
  •  
    • 7743 mesaje
    30 Iun 2008, 15:09
    1 0
    am raspuns,ti-am trimis!
  •  
    • 1314 mesaje
    30 Iun 2008, 16:34
    0 0
    Si eu sunt geamana,cunosc cativa tauri si inca foarte bine,dar sincer,stau si ma intreb,cum ai reusit sa ramai alaturi de el 12 ani????
  •  
    • 1913 mesaje
    30 Iun 2008, 19:55
    0 0
    Multumesc, Eva! Am primit-o!
  •  
    • 75 mesaje
    2 Iul 2008, 08:25
    0 0
    Fara a dori sa fac generalizari. Am o prietena buna, casatorita cu un taur de 10 ani. El a plecat de acasa acum 2 luni si s-a intrors inapoi acum o saptamana. Motivul: ea s-a tinut puternica, fara lacrimi si implorari. Asta e o tactica care merge cred la barbati in general, sa le arati ca viata ta merge inainte si fara ei. Simt ca femeia nu e dependenta de ei si asta ii face interesati. E o idee.. In rest, da taurii sunt incredibil de incapatanati .. oare merita ?!
  •  
    • 1737 mesaje
    2 Iul 2008, 12:42
    0 0
    ca sa fiu on topic: eu sunt taur, dar cred ca difera femeie/barbat. Pe mine m-ar intoarce din drum ceva ce mi-ar "inmuia" inima: declaratii si demonstratii de dragoste, cadouri etc. Dar la el cred ca mai bine ai merge pe indiferenta. Apropo, ghibi, cum mai esti?

off topic: _Eva, ti-am trimis un mp