Fecioara cu gemeni ?
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
12 Aug 2008, 17:38Nu merge deloc..am trecut si eu prin asta....Doamne suntem asa diferiti.... noi fecioare...ei gemeni....vor totul foarte repede,nu au rabdare,nu inteleg lumea noastra organizata..... poate sa stai cu un geman din prea multa iubire...sau sa lasi tu de la tine ... ei sunt cam mincinosi si le place sa insele .... dar au si un mare talent de a te face sa ii iubesti din tot sufletul ... si sa iti fie tare greu sa ii lasi....offf...grea viata....
-
13 Aug 2008, 10:57fecioara-gemeni? brrrrr..... deloc nu merge! fecioarele nu pot intelege expansiunea noastra, a gemenilor, varza din capul nostru...
-
13 Aug 2008, 11:57e si cazul meu, si merge f bine. nu e mincinos, nu umbla dupa altele. e chiar fidel, statornic, f dragastos, sincer, muncitor, alintat, stabil. din contra, poate eu as avea nevoie de mai multa aventura
-
13 Aug 2008, 11:58nu merge...am avut 2 incercari nereusit cu fecioarele...sunt asa de molai, molcomi, conservatori...si in plus si orgoliosi...au nevoie de cineva sa-i domine , ei nefiind in stare de mare lucru
-au nevoie sa fie coordonati....dar cine stie..poate esti tu exceptia..
Înapoi la: Forum » Astrologie