vis
-
0 0pt ca am avut o suparare si, legat de asta, o dorinta foate mare, cineva m-a invatat sa fac niste rugaciuni "de dorinte"; le-am facut si le-am terminat;
azi noapte am avut un vis ciudat; foarte neobisnuit; Dumnezeu raspundea rugaciunelor mele; raspunsul era scris cu litere de foc pe un cer albastru frumos; nu imi amintesc in ce limba, nici cuvintele exacte care erau scrise, imi amintesc doar ideea: "daca tu chiar vrei asta, am sa-ti dau! dar nu e cel mai bun lucru pentru tine"
n-are rost sa spun ca de azi noapte nu ma pot gandi la altceva, si ca ma obsedeaza; parca as lua rugaciunile alea de la inceput, si pe langa dorinta, sa adaug o "clauza" :"Da-mi Doamne asta SI fa-o sa fie cel mai bun lucru pt mine"
vi se pare ca ma aberez? mda, si mie mi se pare, desi nu asta incerc
-
Eu cred ca D-zeu stie ce-i mai bine ptr tine, nu te mai framanta atat... Si mai cred ca El te vede si stie ca acum te framanti, fiind superderutata, va face ce-i mai bine ptr tine..
Te pupic!
P.S. daca poti si vrei scrie-mi si mie pe privat ..cum "de dorinta"??Despre ce rugaciune e vorba...? Chiar am nevoie!! Iti multumesc anticipat!