am visat sobolani

•  
    • 450 mesaje
    18 Iun 2008, 17:12
    0 0
    Am visat sobolani care ieseau din podeaua casei. In orice casa intram (inclusiv a mea), era o gaura in podea in forma de patrat, din care ieseau multi sabolani si putine vrabiute. Eu stateam cu o furca in mana si incercam sa-i omor pe toti.
    Ce ar putea insemna?
  •  
    • 3354 mesaje
    19 Iun 2008, 10:49
    0 1
    eu stiu ca soareci sau sobolani inseamna sarcina...

ai grija, fie esti insarcinata fie s-ar putea sa devii...

depinde acum daca iti doresti sau nu inca un copil...

parca povesteai la un mom dat ca ai un copil dar nu te mai intelegi cu tatal...
  •  
    • 3741 mesaje
    19 Iun 2008, 11:50
    0 0
    Io am o carte, "Simbologie onirica", iar acolo scrie: Simbol al Egoului animalic. Uneori reprezinta in mod concret pasiunile sexuale bestiale.
  •  
    • 155 mesaje
    19 Iun 2008, 18:49
    0 1
    Scapi de o boala. Bag mana in foc pentru asta
  •  
    • 450 mesaje
    20 Iun 2008, 00:22
    0 0
    Asa e cory_helen, am un bebe si nu ma inteleg cu tatal prea bine. A inceput incet-incet sa fie mai responsabil cu fetita si asta ma bucura tare mult. Deci copii, nu cred ca voi mai avea prea curand.
  •  
    • 3036 mesaje
    22 Iun 2008, 16:39
    0 0
    pai exact semnificatia asta o are visul tau:

sobolanii sau soarecii = simboluri are fertilitatii, ale prolificitatii (pentru ca se inmultesc cu o viteza fantastica).

tu nu iti mai doresti copii (cel putin nu acum), asa ca esti gata sa iei masurile de precautie necesare (= pregatita sa omori sobolanii cu furca).

gaura din care vin sobolanii = tatal copilului
    gaura este patrata = tatal este un cap-patrat (marginit) sau, ma rog, are un defect fizic/psihic/mental pe care tu il asociezi cu forma patrata.