un sfat va rog

•  
    • 26 mesaje
    17 Iun 2008, 20:47
    0 0
    buna de curand mi a murit un bunic prostia mea cea mare a fost ca atunci cand era in casa mort m am uitat in oglinda si cica nu este bine deloc imi este frica rau daca stiti ceva sa imi spuneti si mie
  •  
    • 726 mesaje
    17 Iun 2008, 21:51
    0 0
    Nu se intampla nimic...! Ce banuiesti ca ar tb sa fie..?De ce iti e frica? De superstitii, de babisme?
  •  
    • 967 mesaje
    18 Iun 2008, 00:05
    0 0
    EU stiu ca se acopera oglinzile ca sa nu se vada sufletul si sa se sperie- superstitii.
    Iar tu sa nu te uiti in oglinda pentru ca esti in suferinta,necaz si nu ar trebui sa te mai ingrijesti cum arati,sa te machezi si sa vezi cum iti sta parul.....etcAsta ar fi explicatia.
  •  
    • 26 mesaje
    18 Iun 2008, 09:23
    0 0
    buna fetelor va multumesc pt sfaturi nu cred nici eu in superstiti dar pe aici pe la noi se zice ca se transforma in strigoi si apoi te ar lua si pe tine am intrebat si preotul si a zis ca nu era bine sa ma uit acolo unde era mortul dar in alta camera nu ar avea nimic si sa nu imi fac probleme ca nu se intampla nimic
  •  
    • 726 mesaje
    18 Iun 2008, 10:54
    0 0
    de mult nu am mai ras asa. crezi in prostii din astea? ce varsta ai? dumnezeu sa il ierte pe bunicul tau... iar tu nu te mai gandi la prostii, aprinde o lumanare pt el.
  •  
    • 1314 mesaje
    18 Iun 2008, 12:37
    0 0
    Pai mie mi-a murit si mama si tatal si fratele...toti au fost asezati in aceeasi camera unde este o oglinda cat toate zilele vietii mele....nu a fost acoperita,iar ei erau chiar in dreptul ei...asta este spatiul...noroc ca au murit pe rand si nu toti odata,nu am fi avut unde sa-i asezam....
  •  
    • 967 mesaje
    18 Iun 2008, 16:20
    0 0
    Nu ai avut bunicute pe la priveghi sa te sfatuiasca? Imediat iti arunca un prospop peste oglinda si te si certa ca de ce nu ai facut.