berbec si scorpionca?
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
15 Iun 2008, 04:410 0Ce credeti despre relatia berbec scorpion? m-am uitat pe net si peste tot zicea: 'o relatie imposibila, cea mai grea, foarte complicata si in nici-un caz serioasa.... Voiam sa aflu cum este in realitate - chiar se potrivesc doar in caz ca sunt colegi de servici sau de pat?
-
15 Iun 2008, 13:04buna.eu cunosc un cuplu,ea berbec el scorpion,in mare parte am vazut ca se inteleg doar ca el lasa foarte mult de la el ca relatia sa mearga bine.cand ii vezi ai inpresia ca el este:cocosul: in casa dar realitatea este alta,ea este cea care conduce in casa.
-
16 Iun 2008, 12:18eu cu sotul meu suntem asa... este cam dragoste cu nabadai, dar e ok ca relatie...
-
15 Iul 2008, 15:11NU MERGE DELOC!!!!ca sa stii dak mai intri pe aici...
)Am eu un "prieten" berbec si eu sunt scorpion,si de nu ma enerveaza cum gandeste,n-as putea sa am vreo relatie cu un berbec niciodata in viata mea!!!
parerea mea,ma rog,o fi cupluri berbec scorpion,nush

-
18 Iul 2008, 12:36relatie imposibila...asa scrie si la mine in zodie cand vine vorba de berbec(ea),balanta (el),dar nimic adevarat....noi ne intelegem f bine....chiar neasteptat de bine...
cat despre barbatii berbec ...orgoliosi... incapatanati...sentimentali...se indragostesc repede....iar din punct de vedere sexual..directi chiar prea directi....in final,mai greu o relatie cu ei..
Înapoi la: Forum » Astrologie