consultatii cu cartile lenormand
-
0 0.
-
Pentru Bulinutza:
Draga mea,
Eu iti multumesc din suflet pentru bunavointa ta.
Esti o persoana minunata care mi-a fost alaturi in clipe grele, nefiind indiferenta la suferintele mele.
Ceea ce mi-ai spus a fost adevarat si iti sunt profund recunoscatoare.
Imi pare teribil de rau ca unele doar au profitat de bunavointa ta.
Dar asa e in ziua de azi: daca esti bun esti calcat in picioare...
Pastreaza-ti puritatea si bunatatea si sunt sigura ca Bunul Dumnezeu va avea grija de tine!
Iti doresc tot binele din lume! -
bulinutzakissu,da pot spune ca este o fata de nota 10,a oferit consultatii GRATUIT si chiar este foarte buna ,eu am incercat pe toate pe acest forum pot spune din curiozitate,nu neg ca nu am probleme,dar acest domeniu al paranormalului ma pasionat si am testat foarte multe cu un anumit har,dar,,,,,,,,him sunt multe care se lauda si mi-au spus doar baliverne chiar si contra cost,dar bulinutzakissu chiar le-a spus lucrurilor pe nume mai exista un singur lucru care nu s-a indeplinit dar tine de viitor si daca si acest a se adevereste o voi cauta personal .multumesc.
-
si eu vreau sa va spun ca bulinuza este o persoana de nota 10, un suflet curat si deosebit. si eu am apelat de 3 ori la ea, si mi-a raspuns prompt si sincer tot ce mi-a zis s-a adeverit. m-am oferit sa-i ofer bani, dar a refuzat cu desavarsire cu toate ca are si ea probleme de sanatate si are nevoie de bani...
multumesc bulinuza si sa-ti dea Dumnezeu numai bine. esti o persoana deosebita. multumesc!