barbatul Sagetator

•  
    • 63 mesaje
    29 Mai 2008, 18:57
    0 0
    Fetelor ,care ati cunoscut barbati in aceasta zodie,ce parere aveti? Sunt sinceri,te poti baza pe ei,etc? Eu cunosc multi, sa fiu sincera ,dar sunt asa de diferiti..va rog mult, nu ocoliti topicul meu.Multumesc
  •  
    • 63 mesaje
    29 Mai 2008, 20:27
    0 0
    Nici o parere??
  •  
    • 1046 mesaje
    29 Mai 2008, 20:34
    0 0
    io ma marit cu unu in doua saptamani.. e suficient?
  •  
    • 10876 mesaje
    30 Mai 2008, 15:37
    0 0
    io-s cu unu de 8 ani.
    a lasat totul pt mine si a luat-o cu mine de la cap.
    ma suporta cu toate rautatile mele, hachitele mele.sunt isterica, dar el ma suporta.e generos ca si cadouri
  •  
    • 2817 mesaje
    30 Mai 2008, 20:04
    0 0
    da, sunt sinceri; si cand n-ar trebui !
    ce ma enerveaza e ca atunci cand are o problema, nu vorbeste despre ea (problema); asteapta sa se detaseze, abia apoi deschide gura.. dupa ce tu ti-ai facut zeci de ganduri negre..
    daca ii dai senzatia ca e liber sa faca ce vrea, o sa faca numai ce iti place tie
    si cand ai nevoie de ei sunt acolo, cu trupul, gandul si sufetul asta e ceva de valoare
  •  
    • 358 mesaje
    30 Mai 2008, 20:37
    0 0
    Sunt sinceri,te poti baza pe ei oricand,iubesc cu tot sufletul,insa cand au o problema se inchid in sine,se mai enerveaza si nu spun de ce Al meu asa e si suntem impreuna de 2 ani,timp in care va spun sincer ca nu am putut sta despartiti nicio zi, si daca e vina mea el tot face pe dracu in patru sa ma impace.Noi locuim impreuna inca din prima luna de cand ne cunoastem,adica stateam cand eu la el cand el la mine dar acum ne-am mutat definitv si pot sa spun ca mi-e bine cu el.E exact ce imi trebuia,nu mai sunt nici eu rautacioasa(sunt leu).
    A si ce e mai important,sunt oameni de casa si iubesc copiii
    As putea scrie pagini intregi despre calitatile sagetatorului meu pt ca sincer,are el si defecte dar daca le pun in balanta talerul se inclina in defavoarea lor.
    Poate ca il laud ca e al meu dar eu nu eram deloc asa
  •  
    • 63 mesaje
    30 Mai 2008, 21:23
    0 0
    Fetelor,multumesc frumos pt raspunsuri.O seara buna tuturor!
  •  
    • 2817 mesaje
    30 Mai 2008, 21:27
    0 0
    little princess, si io tot leu sunt; cica astia ar fi cea mai buna zodie pt noi; pana acu, n-am argumente contra!
  •  
    • 358 mesaje
    30 Mai 2008, 21:55
    0 0
    July eu chiar am terminat de citit despre compatibilitatea intre noi si chiar asa spune,ca suntem cei mai potriviti si pe mine sincer,baiatul asta m-a schimbat mult dar numai in bine Cred in zodii si cred ca personalitatea noastra e determinata si de ascendent,eu sunt leu cu ascendent in leu ,pana acum mi s-a potrivit cam totul,sa vedem pe mai tarziu
    Da' chiar,o fi vreun semn ca in fiecare an de ziua mea ploua?De la 5 ani (acum fac 20) ploua mereu cand imi fac ziua (5 august) si mi-a zis mama ca si cand m-am nascut a plouat.
    Tin minte ca niste prieteni nu ma credeau ca ploua mereu de ziua mea si la majorat nu mai puteau sa plece de la mine,turna cu galeata si anul trecut iubitul meu aranjase sa mergem la o piscina cu mai multi prieteni desi eu i-am zis ca o sa ploua da' nu m-a crezut si...potop a fost
    Daca stie cineva ce o insemna asta sa ma lamureasca si pe mine ca prea sunt omu' care aduce ploaia
  •  
    • 2817 mesaje
    30 Mai 2008, 22:39
    0 0
    waaw! si io m-am nascut pe ploaie (doar ca am ascendent in pesti)
    si am amintiri de aniversari cu ploaie, dar de cand traiesc in desert nu vad ploaie decat in ian-feb... sa aiba si ploaia asta vreun efect?
  •  
    • 358 mesaje
    30 Mai 2008, 22:59
    0 0
    Eu ma tot gandesc si incerc sa aflu dar n-am de unde Oricum,mie ploaia imi da o stare tare aiurea,de melancolie,parca imi vine sa plang din orice.
    Tare curioasa sunt ce semnificatie o avea ca trebuie sa aiba,prea ploua an de an,daca si anul asta e la fel fac cercetari ca nu se mai poate zau
  •  
    • 2817 mesaje
    30 Mai 2008, 23:33
    0 0
    in mitologia universala, ploaia = binecuvantare, rod; tre sa fie de bine
    da' sa ne intoarcem la sagetator; cateodata mi se pare crud; asta ca nu ma ia in brate in momentul in care vreau io, si ca nu-mi sufla-n iaurt...
    compenseaza in schimb cu simtul umorului; ma face sa rad chiar cand mi-s suparata
  •  
    • 358 mesaje
    30 Mai 2008, 23:59
    0 0
    Mie nu imi place ca tine supararea in el,nu spune ce are si daca il intreb daca e suparat zice ca nu si nici nu imi spune daca il deranjeaza ceva la mine,poate peste ceva timp,poate.Ai dreptate,uneori pare indiferent dar stie sa compenseze.
    Stiu cat munceste,il admir mult pt ca a ramas fara tata de la 17 ani si nu i-a dat nimeni nimic si acum,la aproape 26 are ce alti nu ar putea avea prin propria munca.
    Pt faptul ca il admir il si inteleg cand e indiferent pt ca stiu ca nu e asa,e doar obosit si la mine cauta doar liniste,zice el ca vrea sa doarma linistit in bratele mele .
    O singura data ne raciseram destul de tare si atunci am inceput sa imi fac bagajele,nu m-a lasat sa plec niciunde dar de atunci a trecut un an si e bine.
    E greu pt ca trebuie sa fim intelegatoare cu ei,cred ca nu le place sa ii batem la cap,sa ii intrebam mereu ce au pt ca oricum nu ne spun
    Si ce e mai frumos ca se fac apreciati prin ceea ce sunt ei ca oameni,nu prin "imaginea" lor.

L.e. July,noi leoaicele am vrea sa ni se sufle mereu in iaurt si ametesc saracii de atata suflat
  •  
    • 2817 mesaje
    31 Mai 2008, 00:44
    0 0
    mai da-i in ma-sa, daca vor leoaice tre sa invete sa sufle!
    macar pt efortul meu de a nu expolda cand imi spune abia dupa o saptamana ce problema a avut!! saptamana in care mie mi-a iesit alergie de la atatea ganduri!
    norocul lui ca a reusit sa ma faca sa-l iubesc.. altfel i-as fi f..t una peste ochi demult
    azi am avut o zi proasta, probabil maine as povesti cat e el de grozav
  •  
    • 358 mesaje
    31 Mai 2008, 10:16
    0 0
    Mai am si eu excese d-astea uneori Dar cand aud prietenele ce povestesc despre ai lor zau ca ma ingrozesc si il vad pe al meu ca pe un print
    Vina e a noastra ca inca nu ne-am invatat ca nu o sa ne spuna niciodata ce au in momentul respectiv,mai ales daca insistam.E aiurea ca uneori crezi ca ai facut ceva gresit fara sa iti fi dat seama si iti mananci nervii numai cautand dupa greseala.
    Uite de exemplu,prin februarie mi-a trimis un mesaj ca e suparat rau da sa nu il intreb de ce pt ca nu vrea sa imi spuna,am insista eu mai finut asa da nu am scos nimic de la el si nu spun cate intrebari me-am pus si cate scenarii am facut .Eh si ma trezesc acum o luna cu el ca:stii ce aveam eu atunci?si incepe sa imi spuna Al meu,daca nu ii zic atunci,in momentul ala ce am se face foc si para.
    July,eu cred ca barbatii astia ne-au cam facut pe noi sa le suflam in iaurt
  •  
    • 3741 mesaje
    1 Iun 2008, 00:24
    0 0
    Little, poate a facut mami tau dansul ploii cand te-a adus pe lume
  •  
    • 471 mesaje
    10 Iun 2008, 12:06
    0 0
    Sunt un dezastru total! Eu am avut relatii cu cativa segetatori si de fiecare data iesea cu scantei... rau de tot.. Maenevreaza indiferenta lor.. parsivitatea si libertatea aia exagerata pe care o cer... sau daca nu o cer.. si-o iau singuri
  •  
    • 3354 mesaje
    10 Iun 2008, 13:01
    0 0
    eu nu m-am inteles cu sagetatorii... nu a fost compatibilitate...