Disperata...Ajutor!!!
-
0 1Am 35 de ani si vreau cu ardiare sa ma casatoresc. Am incercat absolut orice, am avut relatii, dar totul se destrama imediat ce ne apropiam de casatorie. Acum sunt singura si nu stiu e sa fac. Am mers si pe la preoi, dar nu s/a rezolvat nimic, chiar daca mi-au spus ca am cununiile legate si este greu sa mi le dezlege. DAti-mi un sfa, ce ar trebui sa fac. Acum accept si eu ca este ceva necurat la mijoc. Suneti-mi daca ar fi pacat sa merg la o vrajitoare sau sa apelez la unele superstitii. Va multumesc si astept sfaturi!
-
in primul rand inceteaza sa fii disperata...pt k iti spulberi toate sansele de a te casatori...
stai linistita, sunt atatea femei la varsta ta singure...
daca nu o sa te mai gandesti la problema asta o sa vezi k in scurt timp iti vei gasi sh jumatatea..
asta e parerea mea...stiu k exista vrajitoare sh maici care se ocupa de asta..pana la urma e decizia ta -
si eu as zice sa nu-ti faci griji... nu e nici o nenorocire sa te casatoresti tarziu... si eu m-am casatorit dar nu regret absolut deloc...
totusi ca sa fii impacata, mergi la biserica si da acatiste de 40 de zile...
si roaga-te pentru dezlegare de cununii... daca esti din bucuresti, scrie-mi pe cory_hele@yahoo.co.uk...
as vrea sa vb mai multe... te pup, corina. -
pai barbatii in general se sperie de casatorie ,numai cat aud si o rup la fuga sa-si salveze libertatea.....daca te mai vad si disperata sa le pui belciugul pe deget......
Eu zic sa te calmezi,sa vezi ca nu au intrat anii tai in sac,si primul care iti iese in cale,nu il repezi....arata-i ce ar castiga daca ar deveni sotul tau....dar fara sa-l sufoci.... -
Eu nu cred ca iti faci singura soarta, dar depinde in mare masura de tine. Depinde foarte mult de mediul in care ne-am nascut.Vrei poate sa faci ceva in viata sa-ti depasesti conditia, dar daca te-ai nascut intr-un mediu anume iti va fi mult mai greu, de multe ori imposibil.
Poate ca ai vrut mai mai mult de la viata decat poti tu face.E normal, dar daca vezi ca nu reusesti, mai coboara standardul. -
manca-ti-as talentul matale, ce chestiune cool! vraji, vrajitoare pe matura? oauuu! pai... in primul rand, de eu stiu, barbatii in general ie cam porci si iei nu prea se gandeste la insuratoare ci numai cum sa profite de pe urma bietei fete nevinovate.
chestia cu legarea cununiilor, sa stii ca asa este. eu auzisem undeva ca e bine sa iei un sobolan mort, de coada, si sa cobori cu el noaptea, pe luna plina langa o fantana si sa il arunci acolo, sa bea trecatorii, astfel ca acestia sa duca depate, in lume blestemul tau.
acum, in aceea ce te priveste, eu nu am mai auzit de tine pe eva.ro insa, daca ai inceput sa intri pe site-ul asta, s-ar putea sa ti se lege si neuronii pt ca aici este un nivel de absorbtie a inteligentei extraordinar de mare un fel de gaura neagra ce absoarbe creierul bietelor muieri ce il acceseaza. adica, sa nu crezi ca bietele "gaste" cum imi place mie sa le alint, sau dupa caz "plante" cum s-au autointitulat recent, au fost asa de la bun inceput. nu... uimitor, candva, de mult, erau si ele femei ganditoare.
ori, daca tu nu ai apucat sa stai prea mult pe eva.ro, s-ar putea sa mai ai o sansa de salvare, in general, inclusiv in dragoste.
apoi, sincer, eu nu inteleg un lucru, din cunostintele mele, in zone OMV, dragostea pluteste in aer, love is in the air. care sa fie problema cu tine, atunci? hm... zau ca nu e lucru curat. parol! -
Esti disperata sa te mariti?Nu pot sa cred asa ceva.Crede-ma ca nu e mare scofala, ti-o spune o femeie casatorita de 21 de ani, care spera sa iasa din casnicia asta cat se poate de repede, oricum am pierdut destui ani, poate cei mai frumosi. Sunt o persoana sociabila, am foarte multe prietene si prieteni si dintre atatea perechi cate cunosc o singura pereche sunt fericiti. Asta ar trebui sa iti spuna mai multe.Si vis-a vis de treaba cu cununiile si vrajitoarele, las-o balta, suntem in secolul 21, cine mai crede in asa ceva. Sper sa fii fericita si ai grija ce iti doresti!
-
OMV, lasa deoparte ideile mistice - mai degraba analizeaza pe indelete toate relatiile tale de pana acum, ca sa iti dai seama unde anume gresesti si cum se face ca inconstient gonesti barbatii tocmai atunci cand casatoria pare a fi iminenta.
parerea mea este ca, daca ai sta de vorba cu un psiholog, acesta te va ajuta sa descoperi care este motivul pentru care repeti mereu acelasi scenariu defectuos si, de asemenea, te va invata cum sa iesi din cercul asta vicios, pentru a te putea bucura de viata si de toate etapele ei firesti.