un capricorn si o capricoarna
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
22 Mai 2008, 17:340 0buna fetelor.ce parere aveti?avand in vedere ca sunt ceva diferente intre barbat capri si femeie capri.spuneti orice eu nu ma supar.eu sunt capricorn sotul capricorn.simona.dulce2.
-
22 Mai 2008, 17:47Nativii din acest semn se vor gasi intotdeauna intr-un acord perfect.
Ei se inteleg de minune unul pe altul pentru ca se cunosc si se aseamana foarte mult. La inceput vor fi circumspecti, mai ales in relatia sexuala; dar pasiunea lor latenta va iesi curand la suprafata. Incheind acest acord perfect din punct de vedere sexual, vor descoperi unul la celalalt si alte numeroase afinitati: comunicare libera si spontana, atitudine fata de cariera asemanatoare si, astfel, vor avea posibilitatea de a-si dirija energiile afective si profesionale spre o cariera de succes si o casnicie de invidiat, interesele lor fiind convergente.
Prudenti si economi fiind, cuplul lor nu va cunoaste lipsuri materiale, ceea ce este foarte important intr-o casnicie. Este important ca depresiile lor vor fi traversate prin refugiu in munca, ceea ce va duce la implinire pe plan financiar si, implicit, la posibilitatea de a-si trata aceste depresii prin lungi excursii in natura atat de iubita de amandoi.
Formeaza un cuplu durabil, vor deveni amanti tineri, prieteni devotati si batrani fericiti.
TI-am scris dupa un site foarte bun
Da la cautare elystar
Înapoi la: Forum » Astrologie