Barbati capricorni
-
0 0buna.in general asa se spune,dar mai depinde si de ascendent,de an etc.eu sunt capricorn si sunt casatorita cu un capricorn de 17 ani,avem un baiat care are 16 ani si o casnicie fericita.sa sti ca ,capricornii in general sunt incapatanati dar e bine sa fim in sensul bun.barbatii capricorni sunt foarte familisti.nu stiu ce sa zic nu te contrazic am auzit si eu mai multe de capricorni dar se pare ca eu am avut noroc de un capricorn mai docil.sincer eu sunt cea mai guraliva din casa el e foarte calm,o calmitate ce uneori te scoate din sarite dar mie imi place asa cum este.
-
draga mea joddy.sti este o vorba;nu exista padure fara uscaturi;si e valabil pentru toate zodiile in parte.ce spui de varsatori,de berbeci,de gemeni?sti care sunt caract.generale ale acestor zodii?asa si capricorni.sotul meu preda mate si info si dupa parerea mea e destul de inteligent.sa sti ca e mult pana intri in sufletul unui capricorn,pt ca in general se lasa greu cunoscuti.dar ma rog fiecare cu pererea lui.parerile sunt impartite.eu una iti respect parerea .
-
"a sti ca e mult pana intri in sufletul unui capricorn,pt ca in general se lasa greu cunoscuti"
Dolce2 aici ai perfecta dreptate
Pai si cum as putea sa intru in sufletelul lui sau sa il fac sa ma lase sa il cunosc mai bine
Inca o intrebare dar acum cred ca depinde de la barbat la barbat: au tendinta de a pune la incercare femeia??? -
draga mea power,ce sa ti spun sa intri in sufletul unui capricorn e greu ,dar intri cu multa afectiune in primul rand,rabdare ,intelegere,incredere,si daca intri in sufletul lui nu vei regreta.capricornul ori iubeste cu patima ori uaste orbeste ma refer la partea sentimentala.de aceea capricornii par inganfati reci si etc,ei de fapt incearca sa se apere deoarece sub aceasta masca se ascunde un om f sensibil,romantic.dar difera de la fiecare om in parte,dar in general nu e chiar asa cum se vorbeste rau despre ei sau cum par ei ca sunt.doar ca sunt cam gelosi pana prind incredere in partenera,partener.referitior la cea dea 2a intrebare au tendinta de a-si pune partenera la incercare cand inca nu o cunoaste bine.dar deja cand ai cativa ani de casnicie nu se mai pune pb de asa ceva.eu ce sa zic parerile sunt impartite fiecare cu parerea lui sunt oameni intre oameni,eu una nu regret absolot deloc ca sunt casatorita cu un capricorn,si de s-ar intoarce ani tot aceeasi alegere a-s face.si mult noroc daca vrei sa cuceresti un capricorn,iti spune o capricoarna,arata-i multa afectiune si buna dispozitie si bunatate si nu vei regreta.simona.dulce2
-
eu am cunoscut doi barbati capricorni.
1. un ex de-al meu. baiat de treaba, mai artist de felul lui, altruismul intruchipat, cred ca a fost persoana care m-a "citit" cel mai bine, intelegator. am ramas prieteni buni si acum.
2. seful meu. un mincinos, ascuns, fustangiu, chitros si lacom.
so, generalizare ioc
-
Ideea e ca eu vreau sa il cuceresc...am incredere in el.il respect si el la randul lui....dar e cam inchis in el si nu imi place ....e rece ,distant cateodata...stiu ca asa e firea lui...
Nu regret ca am cunoscut un om ca el...simt ca ma iubeste ,ca ma vrea...dar nu prea arata ...iar cand e vorba de sentimente nu prea vorbeste,tace si schimba subiectul...
Multumesc pentru sfat Simo
Numai bine -
Draga mea power,
Empatizez cu tine
. Stiu ce inseamna sa vrei sa te bagi in sufletul lui si sa te lovesti de un fel de poarta de castel medieval ferecata in loc de unsa. Dar, cu muuuulta rabdare, intelegere, luciditate si stapanire, zic eu ca te poti infiltra. Fa-l sa te respecte ca om, dincolo de relatia afectiva dintre voi. Nu te arata dependenta de el, dimpotriva lasa sa se vada ca esti puternica si sigura pe tine(nu rebela) si nu face concesii prea usor. -
eu sunt semn de foc. m-am razboit cu un capricorn 6 ani. ne-am facut multe mizerii si ne-am testat pana incepusem sa o luam razna. recunosc ca mai mult eu
. dezavantajul meu: impulsivitatea, al lui frica de a fi respins, ranit, abandonat. am inteles foarte tarziu ca tot 'razboiul de gherila' era de fapt o strategie de aparare.
capricornii sunt emotivi si pentru ca nu isi permit sa arate prefera sa disimuleze. au sentimente foarte puternice care, cred ei, i-ar face vulnerabili odata manifestate. asa ca stau in umbra.
am reusit sa patrund prin zidul acela de, credeam eu, indiferenta pentru ca sunt foarte incapatanata si am refuzat sa ma dau batuta.
acum ma bucur ca nu am abandonat pt ca am devenit cei mai buni prieteni. cand povestim uneori uit ca vorbesc cu un barbat, ma trezesc spunand chestii pe care in mod normal le-as spune unei prietene. si e foarte bine.....
rabdare si putere multa!
un sfat personal, daca ai chiar si o mica banuiala ca nu merita efortul, as zice sa abandonezi acum pentru ca daca reusesti sa te bagi in sufletul lui iti va fi mai usor sa renunti la o bucata din tine decat la el. -
si al meu e capricorn.. si e cel mai generos om si cel mai cald din cati am cunoscut.. este rece intr-adevar cu ceilalti, dar cu mine a reusit sa se deschida.. bine.. nu de tot
oricum e un om minunat, nu-i ranchiunos, nu e gelos.. e foarte calm, foarte destept si familist... singura lui hiba e ca e prea cerebral si ii cam lipseste romantismul 
tatal meu e tot capricorn si e ranchiunos, a fost gelos mereu pe maica-mea si nu numai sentimental ci si intelectual, e manipulator.. dar e f familist si e f sensibil, dar a incercat toata viata sa se tina tare.. probabil de asta a stat in ofensiva tot timpul.