cum recastigi un varsator?
-
0 3Am gresit.Il iubesc.Il vreau inapoi.Oare mai am sanse?
-
varsatorii cer EXTREM de multa loialitate. nu uita niciodata tradarea. 99% nu cred ca poti sa-l faci sa te ierte. daca te iarta, va trebui sa il asiguri de 1000000 de ori ca numai pe el il vrei si ca ai fost haioasa in deciziile pe care le-ai luat si ca nu le vei mai repeta niciodata, ca nu ti-ai dat seama ce faceai si ca ai da orice ca sa nu-l pierzi. incearca , roaga-te de el, poate il imbunezi.
dar nu-l mai trada niciodata, ca a doua oara n-o mai iarta -
Pe un varsator nu ai sa-l recastigi niciodata, pt ca nu l-ai avut niciodata cu adevarat. Varsatorul se leaga de persoanele care ii ofera stabilitate, dar are nevoie de multa libertate sa poata umbla fara sa-l intrebe nimeni unde este, sa poata cuceri....Daca varsatorul considera ca ai gresit fata de el -chiar daca in realitate el este cel greseste- nu o sa te ierte niciodata. Iti pune tie in carca toate greselile lui si te acuza...Da, poti miza pe o revenire a varsatorului, daca el considera ca are de castigat, daca ii oferi stabilitate si libertate. sfatul meu, lasa lucrurile asa cum sunt, nu te umili cerand iertare, pt ca atunci scazi mult in ochii lui, si....fugi cat mai departe de barbatul varsator. E rau cand este la tinerete, dar nimic nu se compara cu "maturizarea" la peste 40 ani.
-
mare dreptate ai..a revenit..insa dupa indelungi discutii..nu i-am cerut iertare sau...m-am umilit..cred ca a reusit sa inteleaga ca greseala mea...avusese ..un scop..s-a intamplat exact cand credeam ca s-a terminat...mai exact a reaparut cand consideram deja ca s-a sfarsit...insa...sunt dificili..sensibili..libertini....mai exact...au caracter adolescentin...dar..sunt sarmanti...au ceva special...talentul de a te simtii ..uneori..number one...dupa care...treci ..pe minus...asa sunt ei
-
Fetelor, cu ceva timp in urma am postat un subiect la sectiunea dragoste, tipul despre care povesteam este varsator, este un caracter pe care nu-l pot intelege si nu stiu daca are sens sa ma chinui sa-l inteleg. Cu toate astea, ma atrage ceva de groaza, cu cat imi demonstreaza mai tare ca nu e serios, cu atat ma incapatanez mai mult sa-l am langa mine. Si nu e vorba de dragoste, ci pur si simplu orgoliul meu nu ma lasa sa-l las asa, pana nu aflu ce-i cu el. Mai pe scurt, este f imprevizibil, zice una si face alta, trebuie sa vina la intalnire dar nu vine, pt ca se duce la triatlon, cand vine, f elegant si generos, restaurante scumpe si luxoase, apoi iar dispare in ceata. Are 50 de ani si mi se pare f dubios tipul, iar eu..eu sunt o scorpioanca...
-
noi varsatorii suntem ff dificili. si nu ne intereseaza intotdeauna loialitatea, cat sa simtim ca ne esti complice, as ne oferi in continuare mister si aventura...
suntem plini de mofturi si de sclifoseli, si femeile, si barbatii.
o nevoie uriasa de libertate, de stil de viata tineresc, fara cenzura, obligatii, fasoane de pensionar...
si avem momente odata la 2-4 ani cand punem sub semnul intrebarii relatia de cuplu, pentru ca ne-am schimbat si simtim ca partenerul nu tine pasul si nu ne accepta noua identitate si nu vrea sa se adapteze...
vrem prea multe
-
Pe varsator nu-l cuceresti niciodata. El te alege pe tine....sa nu ma intrebi de ce? care este logica? Stiu dosr ca sunt f puturosi si isi aleg partenere care le poate oferi stabilitate, adica o familie, casa, masa, si mai ales libertate. Dar nu pune mare pret pe astea. Se plictiseste repede, pleaca la cucerit....si iese dezamagit din fiecare escapada. Se considera neintelesi, desi, ei ii fac singuri rau.....si vor sfarsi prin a ramane singuri....