barbatii fecioara?
-
0 0al meu e f dificil
, astept pareri de la evele care traiesc langa cei nascuti in zodia fecioara... -
si eu am fugit, dar nu pt ca era egoist, pisalog, tare critic, se credea important si te facea sa te simti de doi lei etc. pur si simplu nu a vrut sa miste un deget sa mearga relatia.si mi-am dat seama ca asa va fi toata viata. demn de mentionat ca am avut o luuunga perioada cu deceptii de la fecioare

intre timp m-am reprofilat pe sagetator, dar vad ca nici asa nu e prea reusita combinatia -
Eu fug de fiecare data cand tipa
si urla prin casa.Ma intorc de la plimbare si intre timp i-a trecut ,dar mie ,nu.
Am inceput sa ma obisnuiesc ,sa nu fie mai rau ca atunci plecccccccccccccc tot inainte sau ma bat cu el si il pun sub papuc .
Eu ma intreb de ce au plecat barbatii astia fecioara de langa mama ,ca si asa a l meu pe acolo trece zilnic pe la ea.
Ar trebui sa scriu la topicul cu soacrele " Merg dupa Pasti la socri ,dupa mult timp,acasa ma plictiseam si ii zic lui a meu sa se descalte ca are papucii murdari si murdareste covorul,de unde socra mea sare cu gura
ar de ce are nevasta? Sa spele!Eu am ramas uimita.Femeia cred ca nu a inteles ce am zis sau avea ea ceva sa imi spuna si nu stia cum
. Si ii spun,dar eu m-am referit ca va murdareste covorul.Nu a zis nimic ,ea si-a continuat alta discutie.Nu stiu care i-a fost scopul sau o greseala. -
Eu as spune in primul rand FFF cuceritori, sarmanti, innebunitori. Te fac sa te simti ca esti centrul universului. DAR in acelasi timp, FFFF perfectionisti, egosti, meticulosi, ticaiti si necredinciosi. Adica dragostea asta pe care o au ei de daruit nu ajunge pt. o singura persoana...asa ca-si mai gasesc pe cate una pe care sa o faca fericita in acelasi timp cu tine. Ce sa le faci, au un suflet mare!