capricorn-scorpion

•  
    • 122 mesaje
    15 Apr 2004, 18:33
    0 0
    Eu sunt scorpion,iar el capricorn...
    Voi ce stiti despre relatia dintre un scorpion si un capricorn?
  •  
    • 377 mesaje
    16 Apr 2004, 08:25
    0 0
    Aoleu, nu te-as sfatui!!!
    Si eu sunt Scorpion si am avut un prieten Capricorn. Bineinteles ca n-a mers.
    Probabil nu din cauza zodiei, insa ei au un caractere groaznic, cel putin din punctul meu de vedere.
    Sunt mincinosi, ascunsi si, ce am observat, ipohondri. Se plang mereu de diverse boli care sunt numai in imaginatia lor.
  •  
    • 5 mesaje
    16 Apr 2004, 11:08
    0 0
    Si eu sunt scorpion si el e capricorn...Pana acum merge, dar eu stiu cat timp...Ne impacam foarte bine, poate neasteptat de bine, insa amandoua zodiile presupun persoane cu caractere puternice, ceea ce la un moment dat poate duce la certuri urate. El mai are fluturasi in cap si uneori se supara din nimicuri si eu treubie sa calmez situatia, desi si eu sunt in acel moment foarte nervoasa. Scorpionii sunt caracterizati de diplomatie, capricornii, nu. Sa vedem cum merge... Oricum, bafta!
  •  
    • 132 mesaje
    19 Apr 2004, 19:31
    0 0
    Eu sunt scorpion, prietenul meu capricorn. Suntem de 5 ani impreuna si ne merge chiar bine.
    Exista si problemute, ca in orice cuplu dar se rezolva.
    Eu zic ca suntem compatibili. Cel putin asa e in cazul nostru.
    Bafta!!
  •  
    • 122 mesaje
    19 Apr 2004, 21:54
    0 0
    Lorim,noi suntem la inceput.Cateodata am senzatia ca nu-i pasa deloc de mine,e foarte indiferent.Noi ne vedem doar in weekend(in restul sapt e plecat).Ei,si in zilele in care ne vedem,ar face orice numai sa nu stam noi doi singuri:mergem la ai lui,la prieteni,oriunde.Si cand suntem acasa isi gaseste ceva de facut fara sa ma bage in seama.Parca ii e frica sa nu se implice prea tare.Oare?
    A avut o dezamagireupa 3 ani l-a inselat prietena,dar urat:a plecat la unu' in strainatate.O fi ramas marcat?
    Ce am observat e ca e posesiv si nu-i place minciuna.
    Si sper sa fie si fidel )
  •  
    • 132 mesaje
    20 Apr 2004, 15:14
    0 0

Parca ma vad pe mine!!
    Si prietenul meu era la fel!!! Adica si acum e legat cu cordonul ombilical de prieteni. Aveam senzatia ca se plictiseste doar cu mine; acasa cand stam e non stop pe calculator, deci te inteleg.
    Sa nu-ti mai zic ca la inceputurile relatiei noastre tocmai se despartise de prietena lui cu care fusese cam 5 ani si care l-a lasat pt altul.
    Deci situatiile sunt foarte asemanatoare.
    Pot sa-ti spun ca e posesiv si gelos si incapatanat - probabil sunt trasaturi ale capricornilor- dar daca reusesti sa intri in inima lui fii sigura ca o sa va fie bine!!!
    Nu pot sa vorbesc despre o persoana pe care nu o cunosc dar daca prietenii nostrii sunt firi asemanatoare eu zic sa tragi tu un pic acum pentru relatie si mai tarziu o sa va fie bine.
    Te pup
    Multa bafta!!
  •  
    • 122 mesaje
    21 Apr 2004, 20:01
    0 0
    CE SA FAC SA-I INTRU PE SUB PIELE SI CE AI TU IN VEDERE CAND SPUI SA TRAG ACUM PENTRU RELATIA ASTA?
    Nu mai stiu ce sa fac...
    Cu prietenii lui ma inteleg,cu toate ca mi-e cam greu...stii,parca sunt putin geloasa pe ei
  •  
    • 132 mesaje
    22 Apr 2004, 15:09
    0 0
    Nu stiu cum e prietenul tau, dar stiu cum este al meu si prin prisma experientei mele iti dau un sfat.
    Capricornul meu era genul de om mai rezervat, adica nu-si prea arata sentimentele. Nu stiu daca asa sunt toti, dar al meu e de parere ca increderea trebuie castigata.
    Deci ca sa-ti rezum, dupa parerea mea prietenul tau sta "la panda" - daca pot zice asa - sa vada cum reactionezi, ce faci, te testeaza. Poate e un pic exagerat modul cum am formulat.
    Oricum, daca il iubesti si vrei sa fiti impreuna, incearca sa fi tu mai iubareata, sa-i arati ca e important pentru tine.
    Nu prea stiu ce sa-ti spun pentru ca nu sunt doi oameni la fel pe lume, deci nu exista o reteta, trebuie sa faci ce simti!
    Bafta
    pupici
  •  
    • 122 mesaje
    23 Apr 2004, 11:33
    0 0
    Ai dreptate!)
    Si al meu e de parere ca increderea trebuie castigata.Si eu chiar asa sunt,mai calda,mai demonstrativa,hihihi
    Sper sa ne fie bine