vis ciudat,rau

•  
    • 210 mesaje
    7 Mai 2008, 20:55
    0 0
    evele care se pricep la vine, va rog,am nevoie de ajutor!!

am avut visul asta acum citva timp.cert e ca m-am trezit buimacita rau de tot si nu ma pricep la interpretari.

am visat ca eram cu sotul meu pe terasa apartamentului nostru.la un moment dat, el s-a aruncat peste balasutrada, dar zimbea f fericit.de parca facuse o gluma.
    eram ingrozita, cind, din spatele meu a aparut un f bun prieten si mi-a soptit, tot zimbind: " am divortat si am fost intotdeauna linga tine!".

ce semnificatie are visul? ma intereseaza pt cele 3 pers din vis: eu, sot si prieten.

merci si va pupacesc!
  •  
    • 76 mesaje
    8 Mai 2008, 00:31
    0 0
    cadarea sotului tau nu e tocmai semn bun, probabil are o cadere psihica in realitate sau ceva urmeaza sa i se intample, este acolo ceva ce-l neliniste'te! cat despre prietenul din vis...nu stiu..nu ma pot pronunta inca. Care e relatia ta cu el ?
  •  
    • 3354 mesaje
    8 Mai 2008, 09:53
    0 0
    nu vreau sa te sperii sau sa te panichez...

eu am visat la un mom o matusa a mea operata de cancer la plamani...

eu eram afara unui bloc cu sotul meu... iar ea... la o fereastra... cu capul pe geam...

la vreo 2-3 luni a murit... nu stiu cum s-ar putea interpreta visul tau...

e posibil ca sotul sa sufere un accident in viitorul apropiat, sa fie in coma o perioada...

iar prietenul pe care l-ai visat sa fie alaturi de tine cu sprijinul moral...

eu am mai avut chestia cu visele si intr-un alt caz: un vecin operat de tumora la creier...

inca traia, dar eu l-am visat scos pe usa blocului in sicriu...

s-ar putea sa fie un avertisment... du-te si tu pe la biserica si roaga-te pentru sanatatea lui si a ta...

da si un acatist... poate se mai atenueaza...
  •  
    • 3354 mesaje
    8 Mai 2008, 10:03
    0 0
    daca esti scorpion sau pesti si asemenea vise premonitorii... probabil ca te sperie...

eu as zice sa te uiti si in palma lui la linia vietii...

daca o sa aiba o problema va aparea o linie intrerupta cam pe la jumatatea palmei sau mai sus un pic...

sau se va desparti in doua linia vietii...

oricum, va fi un eveniment nedorit... o cumpana se numeste in limbaj de specialitate...

sper sa nu fie totusi prea grav... mergi si vb cu un preot... desi s-ar putea ca preotii sa-ti spuna ca nu trebuie sa crezi in vise...
  •  
    • 1094 mesaje
    8 Mai 2008, 14:02
    0 0
    Se poate sa existe o cadere in viitorul apropiat dar faptul ca zambea fericit sa insemne ca va iesii cu bine din asta, si prietenul lui cel mai bun va fii alturi de voi.
    pe de alta parte poate fii o frica ascunsa adanc in subconstinetul tau, ca o persoana draga sa pateasca ceva.
    parerea mea e sa te linistesti umple visul cu Lumina ( prin intentie) si elibereza l.
  •  
    • 210 mesaje
    9 Mai 2008, 06:44
    0 0
    cory si jass,multumesc pt raspunsuri.
    pot indrazni un mesaj privat de la voi cu id-urile voastre de mess? mi-as dori sa detaliem un pic subiectul...

pupici la voi
  •  
    • 3354 mesaje
    9 Mai 2008, 09:50
    0 0
    cu placere... eu am id-ul acelasi adica cory_helen...

dar nu pot acum ca sunt la birou... dupa ora 18.00 ca idee...

iar maine sunt la serviciu pana pa la 13.00

da-mi un add friend si te adaug in lista diseara...

te pup, corina.
  •  
    • 3354 mesaje
    10 Mai 2008, 10:47
    0 0
    da, revin aici... m-am mai gandit... cred ca poate simboliza si ce-am vb noi ieri...

poate continuam discutia... te pup, pa.