Vise
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
2 Mai 2008, 22:210 0Inaintea zilei de pasti am visat 3 catei negri in afara usii apartamentului meu ,stateau culcati .Pe doi din ei ii stiu si le dau mancare si unul doarme chiar langa usa.
Primul vis sa zic ca nu a fost bine ,azi am gasit pe cineva care sa ma ajute sa o sterilizez. -
3 Mai 2008, 23:01mai dute si pierde timpul prin parc obsedatu-le,tu ce cauti pe acest site?
-
4 Mai 2008, 14:03catei in general inseamna dusmani daca sunt negri dar in acelasi timp pot fi si prieteni daca sunt albi. Inseamna ca in anturajul tau sunt trei barbati care iti sunt dusmani, trebuie sa vezi contextul in care i-ai visat , ce faceau, ce spuneau, visanu-i inante de pasti inseamna ca ingerii tai pazitori te-au avertizat la ce o sa se intample si sa ai grija sa te feresti
-
4 Mai 2008, 23:19Eu am visat ca ma plimbam printr-o casa mare cu multe etaje, plina cu oameni, prieteni, cunoscuti ...si am ajuns la una din usi care era alba, am intrat si am ajuns intr-o alta parte a casei, total alba, de la perdele pana la candelabre si scari, cu oameni inbracati in alb care nu mai vroiau sa ma lase sa ies. Am iesit pana la urma. Casa asta impartita in 2 ...jumate normala jumate alba imi apare de mai multe ori in vise, ce poate insemna?
Înapoi la: Forum » Astrologie