eu taur el leu...imposibil sau nu?

•  
    • 248 mesaje
    24 Apr 2008, 00:05
    0 0
    eu sunt nascuta pe 18 mai 1984 el 14 august 1980.am auzit ca e cam incompatibila relatia...e adevarat?
  •  
    • 248 mesaje
    24 Apr 2008, 00:12
    0 0
    eu de fapt stiu ce stiu din relatia noastra dar ma intereseaza ce trebuie facut pentru ca aceasta compatibilitate sa fie mai mare.o s-o iau si pe partea astrologica...poate doar, doar o merge.bine, exculs vraji si alte tampenii in care nu am crezut si nu voi crede niciodata.
  •  
    • 1092 mesaje
    24 Apr 2008, 00:20
    0 0
    pai cred ca nu prea merge daca ai ajuns sa deschizi topic despre asta
  •  
    • 471 mesaje
    24 Apr 2008, 23:59
    0 0
    Si eu sunt taur. Nu merge cu leu Adika daca vrei sa te bati toata ziua cu cineva ar merge Nu zau..fara gluma noi suntem semne se pamant si leu e de foc... Nu merge,,stiu din proprie experienta.Cine crezi ca la 2 noaptea dadea prin casa cu farfurii dupa el? CHiar am facut o criza odata Pana la urma ne-am despartit
  •  
    • 248 mesaje
    25 Apr 2008, 01:30
    0 0
    pai cred ca si pe mine ma paste aceeasi soarta...faza e ca parca nu am renunta niciunul la relatia noastra mai ales ca e si un bbe la mijloc....

offf....ce-o fii o fii
  •  
    • 153 mesaje
    25 Apr 2008, 12:41
    0 0
    Mada...stai mai calma...ia viata asa cum e...si nu te mai gandi atat la detaliile astea...sunt generalitati
    Si eu sunt taur si si iubitul meu e leu...si e totul ok...
    Mai e vb si de ascendent...de educatie...de bunavointa din partea fiecaruia...sunt f multi factori care pot influenta in bine sau in rau relatia, indiferent de zodie..
    Stii..noi femeiele ne-o facem cu mana noastrauneori
  •  
    • 248 mesaje
    28 Apr 2008, 00:30
    0 0
    diane....tu chiar ai dreptate....sa stii ca noi avem totul in mainile noastre. e bine pe o parte.spun pe o parte pentru ca necesita mult tact si rabdare...iar eu la capitolul rabdare stau cam haios in mom de fata.parca sunt un pachet de nervi si ma deranjeaza price...vreun antistress ceva gasesc??/ dar unul bunnnn