Vis !
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
23 Apr 2008, 08:340 0Eu, intr-o alta tara, cu un bagaj intru intr-o sala de cinema. Cineva ma arata cu degetul altcuiva iar acea persoana (o femeie) se apropie de mine si incepe sa se comporte ca o bestie, aratandu-si coltii si racnind cat o tineau plamanii. M-am gandit ca numai comporatndu-ma ca ea sau chiar m-ai urat am sa reusesc sa o inlatur. Racneam ca o besmetica
...intr-un final, reusind sa o alung dar mi-ai pierdut bagajul.Stiu ca vroiam sa plec cu avionul dar nu imi gaseam grupul cu care tb sa plec. M-am intalnit cu mama...telefonul nu mai avea baterie. Eram disperata. M-a ajutat cineva de l-am incarcat(o alta femeie).Apoi faceam poze cu mama intr-un loc spelndid..Si ne-am pierdut, cautand disprerate aeroporul.M-am trezit brusc si adio somnul meu. -
24 Apr 2008, 18:30Magda, in siteul pe care l-am pus eu la Cheia Visurilor poti sa cauti cuvinte cheie din visul tau,spre exemplu la litera T cauti Telefon si asa mai departe.Si incerci la sfarsit sa legi intre ele explicatiile ca sa-ti descifrezi cat de cat visul.
O zi faina iti doresc. -
25 Apr 2008, 02:31bine k te-ai trezit cu bine! visele sunt farsele subconstientului nostru......
Înapoi la: Forum » Astrologie