Eu Rac, El Pesti

•  
    • 60 mesaje
    21 Apr 2008, 01:09
    0 0
    Tocmai am incheiat o relatie de 2 ani 9 luni cu un Rac cu 6 ani mai mare ca mine.Imi pare putin rau dupa el pentru ca ne obisnuisem foarte mult unul cu altul,aveam rutina noastra si ne cunoasteam destul de bine dupa atata timp.
    Dupa 3 zile m-am reimplicat intr-o relatie cu un Peste mai mare cu 2 ani.Sunt curioasa ce stiti voi despre o astfel de combinatie.Fiind amandoi semne de apa si vazand pe site-uri,e ok cica.
    Ce spuneti?
  •  
    • 4359 mesaje
    21 Apr 2008, 12:18
    0 0
    eu zic ca nu pierzi deloc timpul
  •  
    • 60 mesaje
    21 Apr 2008, 13:56
    0 0
    o sa o iau ca pe un compliment sunt prea pragmatica pentru a suferi si totusi...o parere, o experienta amoroasa oricat de mica despre combinatia Rac-Pesti
  •  
    • 1092 mesaje
    21 Apr 2008, 16:27
    0 0
    mah, nush de combinatia rac-pesti, dar cu mici exceptii (niste hamsii amarate) pestii sunt buni rau (mai ales daca au si ascendentul potrivit )

later edit: m-am razgandit
    later later edit: mi-am schimbat partial razgandeala
  •  
    • 4359 mesaje
    21 Apr 2008, 19:25
    0 0
    nah, eu sunt mascul pesti cu ascendent in scorpion si niciodata nu am reusit sa ma inteleg cine stie ce cu femeile din zodia rac. (nu am avut probleme cu aproape nici o alta zodie). Sunt prea ciudate pentru gusturile mele
  •  
    • 1092 mesaje
    21 Apr 2008, 20:30
    0 0
    later later later edit: am revenit la sentimente mai bune la adresa pestilor

later later later later edit: pestii sunt :*
  •  
    • 1092 mesaje
    22 Apr 2008, 13:44
    0 0
    later later later later later edit: pestii rulz!
  •  
    • 60 mesaje
    25 Apr 2008, 11:38
    0 0
    mm...daca nu s-a mai scris nimic, banuiesc ca sunt chiar ok Pestii in general,nu doar in combinatia asta
  •  
    • 1092 mesaje
    25 Apr 2008, 14:54
    0 0
    mah, prin ocean mai gasesti si hamsii si rechini, dar in general pestii sunt ... nu mai zic cum ca sunt singura acasa si nu-i nici un peste prin zona.
    emoticonfrustrat
  •  
    • 34 mesaje
    25 Apr 2008, 17:02
    0 0
    Ea Rac,El Pesti:In general este o relatzie implinita din punct de vedere emotzional.insa depinde f.mult de maturitatea morala si etnica a D-lui Rac!!!Desigur sunt printre fii lui Neptun siPesti ai caror "mare aleasa"atzi putea fi,insa acestia sunt f.rari,deoarece nu prea le surade ideea de a fi tzinutzi de mana unei femei pt.totdeauna!Ai incercat sa-l convingi de calitatzile tele si de faptul ca tu ai fi femeia potrivita pt.el?Ei bine,in clipa care o vei face te va lasa sa crezi ca s-a convins,vei pluti catva timp in betzia reusitei tale,iar eldaca inca nu are suficiente"experientze"la activ,o va cauta intre timp pe urmatoarea!
  •  
    • 5 mesaje
    28 Apr 2008, 17:01
    0 0
    eu peste si el rac deocamdata casatoria noastra merge (17 ani) iar ce ne rezerva viitorul vom vedea, sincer am avut si perioade mai tulburi dar nu foarte grave ceea ce am invatat in ani astia e ca racii sunt foarte incapatinati