Eu Rac, El Pesti
-
0 0Tocmai am incheiat o relatie de 2 ani 9 luni cu un Rac cu 6 ani mai mare ca mine.Imi pare putin rau dupa el pentru ca ne obisnuisem foarte mult unul cu altul,aveam rutina noastra si ne cunoasteam destul de bine dupa atata timp.
Dupa 3 zile m-am reimplicat intr-o relatie cu un Peste mai mare cu 2 ani.Sunt curioasa ce stiti voi despre o astfel de combinatie.Fiind amandoi semne de apa si vazand pe site-uri,e ok cica.
Ce spuneti?
-
Ea Rac,El Pesti:In general este o relatzie implinita din punct de vedere emotzional.insa depinde f.mult de maturitatea morala si etnica a D-lui Rac!!!Desigur sunt printre fii lui Neptun siPesti ai caror "mare aleasa"atzi putea fi,insa acestia sunt f.rari,deoarece nu prea le surade ideea de a fi tzinutzi de mana unei femei pt.totdeauna!Ai incercat sa-l convingi de calitatzile tele si de faptul ca tu ai fi femeia potrivita pt.el?Ei bine,in clipa care o vei face te va lasa sa crezi ca s-a convins,vei pluti catva timp in betzia reusitei tale,iar eldaca inca nu are suficiente"experientze"la activ,o va cauta intre timp pe urmatoarea!