Barbatii din zodia racului

•  
    • 235 mesaje
    8 Apr 2004, 22:27
    0 0
    Evelor, care dintre voi va petreceti viata alaturi de un barbat in zodia racului.
    Cum sunt, ca al meu este ca o sinusoida, acu iti vine sa-i zdrobesti creierii, acu iti vine sa mori de dragul lui.
    Asa sunt toti?
    Apropos, eu sunt ferioara, ca zodie, mai exista combinatia asta, rac-fecioara, pe forum?
  •  
    • 297 mesaje
    13 Apr 2004, 17:31
    0 1
    Aoleu.."lory"..nu-mi spune de combinatia asta... Mama e fecioara...tatal meu bun era rac..s-au despartit cand aveam 1 an..Tatal meu vitreg ...e tot rac...Doamne...e groaznic de indaratnic si incapatanat!Tipicar..exagerat. Racii in general... mi se par putin complexati... cam "ciufuti"..f. pretentiosi in ceea ce priveste o relatie cu o femeie. Se cred "buricul" universului... toata lumea sa roiasca in jurul lor si sa faca ca ei. Uneori sunt de treaba...
    Mama...are viata grea...rau cu racu'...i se pune pata..nu se stie niciodata de ce..si nu i se mai ia cu lunile. Sta mut!Ca si cand si-a inghitit limba! Nu stiu cum il suporta ...saraca... Ea e f. afectuoasa... voi fecioarele va implicati si puneti mult suflet si va e greu sa renuntati...iar ei ..racii...cred ca stiu asta..si de-asta se poarta asa.Sau asa le e "zodia".
    Bafta...vezi si tu ce faci cu el...
    Mama...asta e...a avut ginion de 2 ori... l-a lasat pe dracu' si a dat de lacu'!
  •  
    • 377 mesaje
    14 Apr 2004, 10:25
    0 0
    Eu cu racii ma inteleg foarte bine (eu sunt scorpion). Parerea mea e ca sunt cei mai sensibili barbati, poate un pic prea sensibili si romantici pentru gusturile mele.
    In concluzie, am o parere buna despre raci. In plus, sunt ambitiosi si reusesc de obicei in viata, sunt barbati de cariera, sa spunem asa.
  •  
    • 112 mesaje
    26 Apr 2004, 12:09
    0 0
    Si mie "imi mananca zilele" un rac. Este ft, ft, ft. bun. E exagerat de sensibil, tandru, protector, ajuta pe toata lumea, dar: nu ar suporta sa fie inselat, e putin incapatanat, nu tine cont de parerile lumii, as vrea sa fie mai ambitios, pune mult suflet in ceea ce face, are incredere in toata lumea (a luat cateva tepe - a dat bani unor necunoscuti care "aveau mamele la operatii"). Eu sunt pesti.
  •  
    • 299 mesaje
    4 Aug 2004, 11:59
    0 0
    rau
  •  
    • 193 mesaje
    2 Sep 2004, 14:00
    0 0
    am gasit subiectul asta pe undeva prin arhiva, avea si praf pe el ce sa zic, si eu tot rac am acasa si ma innebuneste cateodata. exact la la lory. cateodata ma topesc de cat e de dulce, bun, bland, intelegator, si cateodata imi vine sa ma arunc de la etaj de cat e de calculat, masurat, neiertator si incongruent in declaratii. eu sunt sagetator si parca am fi doua sabii scoase din teaca. nu ne certam, dar suntem deseori pe alte lungimi de unda. citesc peste tot ca racii sunt infideli. eu nu cred. al meu nu e. sau cel putin asa sper eu
  •  
    • 1478 mesaje
    3 Sep 2004, 00:47
    0 0
    citeam undeva ca cine nu a avut un rac alaturi nu stie ce este dragostea in 2.
    racii sunt f orgoliosi dar sunt f sensibili,calzi,buni ascultatori.au vederi largi si majoritatea au inclinatii artistice.ii poti gasi in lumea muzicala,film,actorie,pictura
    ...etc
    racii traiesc din amintiri si simt nevoia sa fie singuri iar atunci se retrag sa mediteze si nu ii poti scoate din stare cu una cu doua.
    sunt rabdatori si calzi.
    indiferent de zodie educatia este un factor primordial in caracterul unui individ.
  •  
    • 6 mesaje
    4 Sep 2004, 00:57
    0 0
    Da,Lory,ai dreptate si al meu e ca o sinusoida precum spui, din pacate nu pot sa-ti spun prea multe, suntem la inceput, daca pot sa zic asa(fiindca, precum spune Shevia - "sunt barbati de cariera" si cum spune adrianalintz -"nu-i prea gasesti pe acasa"), in cazul meu sunt amandoua la un loc - mereu pe drumuri, preocupat de cariera, e adevarat ca are un servici de asa natura, dar eu as vrea altceva.
    Mereu i-mi spune ca in curand va avea mai mult timp pt. mine.
    Si eu sper acest lucru.
    Tin sa mentionez, cu toate ca ne vedem rar e cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat vreodata.
    Eu sunt Scorpion si din cate am citit, relatia ar trebui sa functioneze 100%(ceea ce i-mi si doresc).
    Pentru tine, care esti fecioara este relatie stimulanta si cu mari sanse de succes, cel putin asa am citit pe site-ul: www.eastrolog.ro.

Pt.tine
  •  
    • 70 mesaje
    4 Sep 2004, 22:34
    0 0
    Sotul, mama si fratele meu sunt in zodia racului.Iar eu sunt in zodia scorpionului.
    Cu mama si cu sotul ma inteleg f. bine, ne certam f rar, in schimb cu fratele meu nu ma intelegeam aproape deloc (vorbesc la trecut caci momentan este plecat din tara). Ziua lui de nastere este pe la inceputul zodiei deci are influente din zodia gemenilor cu care nu ma inteleg deloc. Deci conteaza si ziua de nastere (decada).
  •  
    • 399 mesaje
    5 Sep 2004, 12:56
    0 0
    Buna Evelor!
    Va spun si eu parerea mea despre raci pt ca si eu iubesc de 4 ani un rac. Am mai scris si eu, poate va ve-ti aminti Eu sunt peste si din zodiace se spune ca ne-am potrivi dar....nu stiu ce sa zic. Vorba unei Eve, oricat ma straduiesc si ma agit tot nu e sa fie. Si BOMBA! E insurat si va spun eu.....inseala racii. Acasa e tandru si bun (cred)....cateodata, la fel si cu mine. Apare si dispare din viata mea. E un om care iti spune ceea ce vrei sa auzi si e egoist. Lui sa-i fie bine in rest nu cred ca il intereseaza. Sufera sotia lui...sufar eu....dar nu conteaza. Ne despartim ca peste cateva luni sa-mi spuna ca numai la mine se gandeste, la mine viseaza zi si noapte...bla, bla(cred eu minciuni). Am fost despartiti 5 luni si acum vrea sa ne intalnim. De ce? Are nevasta, familie...e familist, nu? Cel putin asta se spune.OFFF, e talmes balmes din ce am scris. Adevarul e ca sufar si asa e! cine nu a iubit un RAC nu stie cum e sa fii iubit .....dar nu stie nici cum e sa suferi Am 34 de ani si ar tb sa fiu mai "coapta" dar nu sunt! Ne intelegem la pat si in multe chestii dar tot nu merge (cum as vrea eu) deci......succes la Raci si daca stiti vreo reteta cum pot sa-l uit va rog ajutati-ma! Deja ma gandeam sa merg la rusi "sa-mi spele creierul" .Hahaha Multumesc Numai bine la toate!!!