DEJA-VU
-
0 0vi se intampla si voua cand se petrece un lucru oarecare sa aveti o senzatie puternica ca stiti de dinainte de acel lucru? mie mi se intampla de ceva ani. prima data credeam ca nu sunt un om normal, ca e ceva straniu, dar acum m-am obisnuit si consider asta un lucru normal mai ales ca am mai aflat si de alte persoane care au aceste viziuni. as vrea sa discutam despre asta.
-
am avut de cateva ori senzatii de deja-vu in strainatate.prima data ieseam din tara cam acum 10 ani si am avut o senzatie foarte stranie pe aeroportul din dubai...apoi dupa alti cativa ani, de data asta in india-unde am fost de 2 ori-am stiut cu mare precizie ca am locuit candva acolo, pot sati spun ca intrun palat...si am stiut asta de cand am intrat pe portile orasului respectiv...eu cred ca astea sunt amintiri din vietile anterioare.daca vrei sa dezvolti si sa povestesti iti stau la dispozitie...corina.
-
daca ati avut senzatii de deja-vu asta merge mana in mana cu reincarnarea.aveti amintiri dintro viata anterioara.ati mai trecut peacolo, ati mai cunoscut anumite persoane...unele va sunt simpatice din prima iar altele chiar antipatice...nu va puteti explica...sunt multe de zis despre asta e doar o teorie care provine din orient - dar cine poate spune care e adevarul?
eu personal cred in aceasta teorie...e singura teorie care imi poate explica cat de cat o multime de chestii aiurea din viata...inexplicabile altfel...voi poate ca sunteti prea tinere si nu aveti foarte mult experienta de viata...dar nu strica sa reflectati sau chiar sa recititi "adam si eva" de liviu rebreanu...mai vorbim...va astept cu pareri...corina. -
nu stiu daca are tare toata lumea. altfel as fi stiut si eu si nu m-as mai fi simtit atat de ciudat. una e sa ai un anumit sentiment in legatura cu ceva , sentiment foarte puternic si alta e sa simti ca ai mai fost in acel loc , ca ai mai auzit discutia aia, ca ai mai vazut reactia si gestul acela.
-
Am avut o gramada de senzatii dastea.Citeodata ma trezeam intr-o situatie pe care aveam impresia ca o mai traisem o data, exact in aceleasi imprejurari, aceleasi locuri, oameni, discutii, atitudini,tot.Acum ceva timp insa am participat la un simpozion de medicina si Dr. Serbanescu( neurolog) fost director al institutului Ana Aslan a tinut o prelegere in care a discutat si despre acest lucru si am ramas uimita cind am auzit ca stiintific acest lucru este o disfunctie a sistemului nervos si ca cei care au astfel de tulburari sunt predispusi la batrenete la boala Altzhaimer( nu mai stiu exact cum se scrie).Nu vreau sa va sperii dar se pare ca are o leg.
-
nu stiu ce sa spun cris...eu cred ca nu trebuie neaparat sa ne luam dupa toti...chiar medici neurologi...inca se bajbaie in domeniul neurologiei si nu numai in romania...ce sa mai vorbim despre psihic...intra pe siteul aropa/freudfile/pasihanaliza si ai sa vezi ce in urma suntem su studierea creierului, psihicului, si a celorlalte inrudite...va pup, fetelor.
-
nu stiu daca e vorba de deja-vu, dar mi s-a intamplat acum cativa ani sa merg la un majorat la o prietena. a venit acolo o tipa cu sotul ei pe care nu o mai vazusem niciodata inainte. ei bine de cum am vazut-o m-am uitat la ea si ma uitam ca la cineva pe care n-ai mai vazut de mult timp, mi se parea atat de cunoscuta si apropiata. m-am oprit din holbat destul de repede si mi-am vazut de petrecere. nu va zic, ca la un moment dat vine tipa la mine si ma intreaba, pe nepusa masa, daca noi ne cunosteam, daca ne mai vazuseram... va dati seama cat de uimita am fost de faptul ca nu numai eu simteam asa... de atunci n-am mai vazut-o dar orium ...
si mai am intalnit un tip, mai demult, pe care nu stiu de ce, dar de cum l-am vazut m-a cuprins asa un drag si-un dor de el.... dar aici cred ca a fost vorba de dragoste la prima vedere
DDDD -
salutare fetelor, mie mi se intampla sa visez o casa pe o strada pietruita pe care o cunosc foarte bine.am visat-o foarte des.in realitate nu am fost niciodata in acea casa.
mai am de asemenea senzatia ca am fost in egipt si cunosc foarte bine piramidele.dorinta mea cea mai mare este sa merg acolo.