varsator cu scorpioanca ?

•  
    • 91 mesaje
    14 Apr 2008, 17:27
    0 0
    imi puteti spune ceva despre compatibilitatea dintre aceste doua zodii?

ceva experiente placute/neplacute?

multumesc!
  •  
    • 3 mesaje
    14 Apr 2008, 19:21
    0 0
    alutare..as putea sa ii spun eu cate ceva despre aceste 2 zodii..eu sunt varsator...pers calme dar inacelas timpse enerveaza destul de repede..le place libertatea si defiecare data au un cuvat de spus...asta asa in mare..iar capriornul este un dezastru complet indiferent daca este femeie sau barbat..sunt extrem de incapatanati iar daca varsatorul atita un capricorn iese mare scandal..capricornul la prima vedere zici ca e oki..o pers ff de treaba DAR tentie!!!! ascunde multe chestii...cam atit
    daca mai ai alte intrebari nu ezita sa intrebi
    te pup
  •  
    • 91 mesaje
    15 Apr 2008, 10:54
    0 0
    buna, multumesc de raspuns, dar eu am intrebat despre relatia varsator-scorpion si nu varsator-capricorn..

poate stie cineva mai multe in legatura cu aceasta..

mersi
  •  
    • 17 mesaje
    16 Apr 2008, 09:22
    0 0
    Eu scorpioanca, al meu varsator = dezastru total. Are nevoie de foarte multa libertate si daca nu ii dai, urmeaza jigniri, certuri, etc. Eu nu ma puteam obisnui cu escapadele lui bahice cu amicii (la noi aici a fost problema). In rest toate bune si frumoase. Daca poti sa fii indiferenta si sa-i lasi libertatea dorita, sa ignori orele tarzii la care ajunge acasa, sau mirosul de "butoi", e ok. Ca amici, colegi de apartament, etc e in regula. In orice zodiac cu compatibilitati te uiti ai sa vezi ca e o combinatie imposibila. Calitatile pe care le are zodia asta nu prea compenseaza defectele. Dar nu putem generaliza. Poate la tine va fi altfel.