visul care devine realitate...
-
0 0Buna fetelor!vreau sa va spun ca si visele pot devenii realitate...bine,bine, nu ori ce vis, ceva imposibil nu. Dar daca visul se imbina cu realitatea iar dorinta ta este mare vei reusi! eu mi-am vazut visul cu ochii.Depinde si de voi,curaj.astept provocari...
-
eu cred asta...depinde ceti propui... de fapt cred ca e vorba de gandirea pozitiva si de puterea subconstientului asupra constientului.iti recomand o carte-puterea extraordinara a subconstientului tau-cred ca se mai gaseste inca- la libraria orfeu-cititio cat mai multe si retineti ca orice se poate...va doresc numai bine...cory
-
Si eu am avut o experienta ciudata dar fericita, cu un vis. In urma cu cativa ani la noi la servici s-a angajat un coleg nou, tinerel, necasatorit. Eu pe vremea aia eram cuplata cu cineva, deci nici prin gand nu mi-a trecut ca ar putea fi o persoana "interesanta". La vreo doua saptamani dupa angajare l-am visat ca imi oferea un buchet mare de trandafiri rosii.Le povestesc a doua zi fetelor la servici visul meu si una care ziceam noi ca se pricepe la interpretat vise si ghicit in cafea imi spune ca asta inseamna ca tipul ma va cere de nevasta.Nu va spun cate mistouri s-au facut in birou pe tema asta si cum mai radeau fetele de mine!
Dupa un an eram casatorita cu colegul respectiv si cu un bebe "la purtator" !
Colegele si acum mai rad de noi si spun ca de la visul ala ni se trage totul.
Chestia e ca gasit in sfarsit linistea unui camin fericit si a unei familii unite in colegul care imi oferea trandafiri in vis ! -
fetelor, am visat acum 2 zile -ca am primit o verigheta de la iubitul meu???!!
rozamunda , please....... macar un indiciu....!!!!!!!!!!!
iar, aseara, am visat ca faceam pregatirile de nunta..cautam o biserica ...sa ne putem programa si am visat.o pe cea de langa biserica Elefterie !!!este una mica in mijlocul intersectiei....
domne, ce ti.e si cu visele astea !!! -
n am mai vazut aici rubrica cu descifratul viselor,dar totusi am sa l spun poate imiraspunde cineva.Era cam asa:impreuna cu o prietena am intrat in biserica,dar parca fugeam pana la icoane,apoi aflasem de un anunt ca la un spital are nevoie de oameni pt ingrijirea unui copil sau a unui batran.Cand am ajuns acolo,era o fata demonizata,infasurata intr o patura.Cand a intors fata spre mine mi am dat seama ca era o colega din liceu.M au lasat sg cu ea si am inceput sa o intreb ce sa intamplat.Ea trebuia sa se marite(in realitate)
-
natagirdea, asta crezi tu ca inseamna....???!!!ca ma marit??!!!
am asa niste emotii !!!
sambata, am trecut pe langa acea bisericuta pe care am visat.o (mentionez ca nu am vazut.o niciodata deschisa , pana acum.....)
si am gasit o femeie care matura in curte si spre surprinderea mea, am gasit si biserica deschisa ....si am intrat.... -
cu siguranta cineva sus are grija de noi, eu am visat-o acum cateva seri pe bunica mea, care a murit, eram la tara in patul in care dormeam eu de obicei si dormeam, stiam ca este moarta si a aparut langa mine si ma mangaia pe crestetul capului fara sa zica nimic.m-am trezit plina de viata.
in alta noapte l-am visat pe bunicul meu care imi spunea ca ajunsese foarte greu la mine dar a venit pt ca stia ca am probleme, si ma intreba daca mai pot rezista putin.
eu sunt sigura ca sunt sus si ne vegheaza