scorpion cu capricorn
-
0 0merge?el scorpion, ea capricorn?
-
da, la fel zic si eu...
desi eu sunt scorpion, dar sunt femeie...
am intalnit barbati scorpioni, dar din fericire nu am avut de-a face prea mult cu ei...
sunt afemeiati si cam betivani... si in general accepta cu mare usurinta orice viciu...
cat despre compatibilitatea cu o capricoarna, s-ar putea sa mearga, daca ea e destul de "capatanoasa"
incat sa nu-l scape din mana...
altfel sunt baieti de viata foarte inteligenti si foarte sarmanti... si il au pe vino-ncoa... -
Desi nu stiu nimic despre compatibilitatea acestor zodii, sunt in asentimentul evelor care au raspuns deja.
Sunt o persoana imbolnavita de un scorpion, mare afemeiat (gagicar), bea in fiecare zi si minte despre absolut orice.
Fugi cat mai departe de un astfel de barbat!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu inca mai am de reparat relele pe care mi le-a cauzat. -
fereste-te de el.La inceput este foarte tandru,acaparator,pana te cucereste,apoi dispare fara nici o explicatie.Este f mincinos, f afemeiat.Crede-ma.Are o placere teribila sa te faca sa suferi.Nu sunt buni decat la pat.Atat.De cand sunteti impreuna?Am vazut mai multe persoane care au aceeasi parere.
-
e clar ca nu e regula generala, aici se vb din experiente; eu am un var si un frate in scorpion si nu pot spune acelasi lucru despre ei; sunt niste persoane bune, corecte si fericiti in familiile lor, amandoi casatoriti.iar eu sunt scorpion si nu ma consider rea, prietenele de ce tin la mine?iar sotul e f fericit.sunt sincera poate chiar prea sincera cu toata lumea.cred ca nu o s mai citesc forumul de zodii ca nu i adevarat, e la nimereala, depinde cine scrie. eu nu pot sa zic de nici o zodie ca e numai de mincinosi sau betivi, pt ca cunosc si de ai buni in ele.