Leu - Pesti, dezastru ?

•  
    • 29 mesaje
    5 Apr 2004, 22:49
    0 0
    Cum se intelege un barbat din Leu cu o femeie din Pesti? Aveti experinte Pestoaicelor cu Leii?
  •  
    • 257 mesaje
    6 Apr 2004, 10:38
    0 0
    magg, draga, ce ne-am nimerit....sunt Pesti si am avut un prieten Leu timp de 5 ani. in general e o relatie dificila, dar pasionala...
    oricum, parerea mea este ca nu trebuie sa te bazezi neaparat pe zodii ca sa intri intr-o relatie. nu vei stii asa niciodata daca ar fi mers sau nu.
    depinde si de compatibilitatea la nivel educational al celor implicati in relatia respectiva si de personalitatea fiecaruia, care de multe ori se dezvolta independent de semnul sub care te-ai nascut. In general, barbatii Lei sunt f. independenti, libertini, le place riscul si distractia, le fug ochii, si nu numai, dupa femei. Ei nu rezista prea mult intr-o relatie, nu ca s-ar plictisi, dar adora sa "exploreze". Si pentru o Pestoaica sensibila e cam greu de suportat. Cum Pestoaicele sunt in general sentimentale si romantice, nu prea dau bine in relatia cu barbatii Lei. Dar, asta e in general, exista destule exceptii. Pe net gasesti oricum multe informatii referitoare la compatibilitatile dintre zodii.
  •  
    • 29 mesaje
    6 Apr 2004, 11:03
    0 0
    Ai dreptate,nu trebuie sa tinem cont de zodii.Eu una nu tin prea mult,dar cateodata parca se nimeresc. Peste tot scrie ca leii nu se inteleg cu pestii din nici un punct de vedere.Pritenul meu este leusi am ajuns la concluzia ca trebuie sa ne pese foarte mult de relatia noastra ca sa dureze.Dar, D-zeu cu voia
  •  
    • 257 mesaje
    6 Apr 2004, 12:55
    0 0
    draga Magg, nu pot decat sa-ti urez noroc in relatia voastra si sa nu va lasati influentati de zodia sub care v-ati nascut. Daca e sa mearga, merge! Daca nu, asta e! Barbati in tara asta... "cat raul, ramul..."
  •  
    • 257 mesaje
    6 Apr 2004, 13:53
    0 0
    magg, am citit si problema din subiectul "cum iubesc barbatii Lei". e "grele" cu mamele prietenilor/sotilor si e si mai greu cand ei nu reusesc sa se desprinda de fustele lor. eu, am o parere destul de drastica in privinta asta: acesti barbati au un grad de misoginism mult mai ridicat decat restul. misoginismul este o boala incurabila, subiectul se izoleaza si i se da foc!
    ... daca nu glumim pe tema asta, o luam razna!
    acum serios vorbind, trebuie sa ai o discutie deschisa cu el, daca cumva relatia voastra e serioasa si "legatura" dintre el si mama lui e o piedica in calea fericirii voastre. daca nu reusiti sa ajungeti la nici un compromis, vei fi nevoita "sa dormi cu mama intre voi" si nu-ti doresc asta.
  •  
    • 562 mesaje
    6 Apr 2004, 14:06
    0 0
    Draga mea pot sa-ti spun despre femeia-leu si barbatul peste. Eu sunt leu si prietenul meu este peste. Suntem de patru ani impreuna deci....dezastru??? Nu. Pupici.
  •  
    • 318 mesaje
    6 Apr 2004, 20:04
    0 0
    Minodora si Catalin Arabu sunt un exemplu!
    Cred ca ar trebui sa vezi ce ascendent aveti,daca tot ai intrebat cum merge o astfel de relatie!