pesti+varsator

•  
    • 21 mesaje
    27 Mar 2008, 23:11
    0 0
    Eu sunt Pesti, el Varsator... ce ziceti? compatibili?
  •  
    • 1435 mesaje
    27 Mar 2008, 23:22
    0 0
    nooooooooooooo
    cel putin la mine nu a mers. eu sunt varsatorul(varsatoarea,mai precis). am incercat sa il plac pe tip din toate puterile mele, dar nu am putut. pur si simplu no chemistry. acum,nu putem generaliza. poate la voi o sa mearga. incearca sa nu te atasezi prea repede si sa nu faci scene, varsatorul fuge repede ca nu suporta constrangerile, mai ales la inceputul unei relatii
  •  
    • 342 mesaje
    28 Mar 2008, 00:15
    0 0
    Dupa zodiac, nu....
    in viata reala totul e posibil! Nu sunt acum cu un pesti, dar cea mai frumoasa relatia am avut-o cu un peste.
  •  
    • 89 mesaje
    7 Apr 2008, 20:48
    0 0
    este adevarat ca barbatii varsator sunt foarte timizi???
  •  
    • 370 mesaje
    8 Apr 2008, 10:52
    1 0
    nu sunt timizi, sunt doar perversi!
  •  
    • 89 mesaje
    29 Apr 2008, 20:48
    0 1
    mai perversi decat scorpionii, nu cred...
  •  
    • 370 mesaje
    30 Apr 2008, 10:17
    0 0
    am avut prieteni sau am cunoscut baieti din mai multe zodii, inclusiv scorpion, cu care am avut o relatie de vreo ... 2 ani. Intr-adevar, nu era cel mai sincer om, dar in comparatie cu varsatorul cu care am stat 4 ani, e mic copil...
    bine, acum... fiecare judeca dupa relatiile pe care le-a avut... cred ca la un moment dat nici nu mai conteaza zodia, ci faptul ca sunt barbati si le este scris in adn sa fie ori mincinosi, ori tradatori, ori incorecti, ori lasi, ori afemeiati, ori alcoolici, ori... toate la un loc... ori e ceva in neregula cu mine de am intalnit numai asa ceva...