tu cum te descrii?
-
0 0Propun un subiect la care voi scrie si eu raspunsul .
Am citit despre zodiile noastre de prin diferite carti si articole si uneori avem tendinta sa credem tot ce citim acolo ca se potriveste cu personalitatea noastra.
Lasand toate astea la o parte,tu cum te descrii?
Chiar daca scrie despre lei(daca esti leoaica)ca sunt mandri sau despre fecioare ca sunt critice...ce calitati si ce defecte ai>?
Si cred ca de aici vor rezulta niste combinatii frumoase de "zodii"
Incep despre mine:
capricorn cu ascendent in sagetator
-incapatanata
-imi place sa invat singura ceva,atunci cand cineva incearca sa ma "invete"ceva nou(pe motiv ca daca el poate de ce sanu pot si eu,nu?)
-imi place sa fiu uneori in centru atentiei prin glumele pe care le spun sau prin anumite replici
-sunt pupacioasa
-imi plac ochii caprui
defecte:
-sunt uneori pisaloaga(prietenul meu nu suporta oameniicare sunt prea insistenti,eu cand vreau ceva nu cer ci bat subiectul pe discutia aia)
-sunt egoista,nu tare dar mai sunt si altii mai egoisti ca mine
-sunt pretentioasa si mofturoasa in ceea ce priveste sexul masculin
hai scrieti si voi despre voi! -
Sunt fecioara si cred ca tot ceea ce s-a scris despre fecioare ma cam reprezinta.
In primul rand cel mai mare defect este ca sunt foarte critica atat cu mine cat si cu ceilalti.Pentru unii sunt un adevarat stres pentru ca observ multe lucruri pe care ceilalti nu le observa.Am si un camp magnetic mai ciudat, adica daca sunt nervoasa sau suparata nimic din ceea ce este electronic nu mai merge in jurul meu sau se strica. Sa va sochez sa va spun ca daca ma cert cu prietenul meu se ard becurile in camera sau sare rezistenta, se strica calculatorul, asta cand sunt foarte suparata.
Sunt inteligenta, ceea ce este suparator pentru multi barbati, sunt comunicativa, sociabila, spirituala, placuta. -
scorpion cu ascendent in leu-ambele semne sunt puternice...asta imi da tenacitate, tarie de caracter, constinciozitate si ambitia de a termina ce am inceput cu orice pret. cand imi pun ceva in cap incerc pe toate caile pana imi iese...mai greu e sa aflu cemi trebuie si ce vreau...
ca defecte: sunt destul de iute la manie, orgolioasa si foarte constienta de capacitatea mea intelectuala...asta nu face bine...sunt desteapta si o stiu si nu cred ca modestia face vreun bine cuiva...dar mi sa intamplat de multe ori sami fie contestata aceasta inteligenta si putere de perceptie...
ma infurii grozav...dar imi trece repede...si e adevarat ca nu uit si ca sunt gata sa urmaresc cu razbunarea mea toata viata daca e nevoie...si nu stiu cum dar viata ii ingenuncheaza pe cei caremi fac rau...mai devreme sau mai tarziu...va pup.corina. -
Aaliah, am observat ca te pricepi la astrologie si am si eu o nelamurire..nu stiu care imi este ascendentul
Am calculat de cateva ori pe diverse site-uri si mereu imi iese diferit, balanta sau sagetator.Sunt nascuta pe 2 februarie 1984, la ora 23:00 - 23:15. Poti sa ma lamuresti si pe mine te rog???
Cat priveste zodia mea, Varsator, nu prea am gasit ceva care sa ma caracterizeze. Se zice ca Varsatorii sunt persoane creative, visatoare, neintelese...La mine e cam invers, nu sunt nici visatoare, nici neinteleasa, poate un pic creativa, deoarece am ceva tangente cu arta...In rest, nu mai stiu
Cred ca ma incadrez mai mult in ascendent poate, desi nu stiu care ar fi ala ...
Mercic mult si astept raspuns