ce stiti despre rune?
-
0 0am gasit pe un site o chestie de consultare a runelor si am incercat si eu sa le consult. cunoaste cineva mai multe datalii despre acest subiect?
-
Nu stiu prea multe,avea mama,dar uite eu iti promit cum sun acasa si vb cu ea te anunt.Mi-a dat si mie din rune.Sunt doar niste carti normale impartite fiecare in doua,deci fiecare are doua intelsuri,tu alegi cartea,normal nu te uiti la ea sii spui persoanei care citeste cum sa fie citita,cu textul dinspre tine sau cu textul dinspre ea,apoi ce iese doamne,pt ca difera mult ambele texte,partea de sus poate contine BUCURII,BANI;FERICIRE,iar partea de jos te poate soca cu o SARACIE;DURERE etc.deci e mare diferenta intre texte.
-
runele,ghicitul in rune este o arta daca stii sau esti facut de a putea ghici in ele afli adevarul absolut nu exista nici macar o infima asemanare cu tarotul.pietre cu simboluri care trebuie sa le stapanesti semnificatia foarte bine exista anumite pericole care iti pot schimba viata,destinul,karma.o mica paranteza ai vazut mumia(filmul)?deci divinatia cu rune are istoricul din egipt este o arta mult prea profunda ca noi sa o percepem la adevarata valoare,la rune cerem ajutorul zeilor,la tarot ne credem luminati de putere dumnezeiasca(un mare pacat),dar asa cerem ajutorul.daca tu crezi in sufletul tau ca esti facuta pt. a experimaenta "ghicitul in rune" ai mare grija si te pot ajuta sa intri in tainele egiptene imi trimiti mesaj privat daca vrei mai multe detalii.pt.corrynne