ce stiti despre rune?

•  
    • 1435 mesaje
    21 Mar 2008, 20:46
    0 0
    am gasit pe un site o chestie de consultare a runelor si am incercat si eu sa le consult. cunoaste cineva mai multe datalii despre acest subiect?
  •  
    • 232 mesaje
    23 Mar 2008, 20:15
    0 0
    Nu stiu prea multe,avea mama,dar uite eu iti promit cum sun acasa si vb cu ea te anunt.Mi-a dat si mie din rune.Sunt doar niste carti normale impartite fiecare in doua,deci fiecare are doua intelsuri,tu alegi cartea,normal nu te uiti la ea sii spui persoanei care citeste cum sa fie citita,cu textul dinspre tine sau cu textul dinspre ea,apoi ce iese doamne,pt ca difera mult ambele texte,partea de sus poate contine BUCURII,BANI;FERICIRE,iar partea de jos te poate soca cu o SARACIE;DURERE etc.deci e mare diferenta intre texte.
  •  
    • 1435 mesaje
    23 Mar 2008, 21:22
    0 0
    te rog mult de tot, daca reusesti sa afli ceva, sa-mi zici si mie. sunt foarte curioasa. multam. raman datoare.
  •  
    • 1094 mesaje
    24 Mar 2008, 12:12
    0 0
    sunt o metoda veche de divinatie ca si Tarotul..dar nu seamana. Sunt niste pietre de fapt cu niste simboluri pe ele. .nu sunt usor de inteles si interpretat..
  •  
    • 110 mesaje
    25 Mar 2008, 14:52
    0 0
    runele,ghicitul in rune este o arta daca stii sau esti facut de a putea ghici in ele afli adevarul absolut nu exista nici macar o infima asemanare cu tarotul.pietre cu simboluri care trebuie sa le stapanesti semnificatia foarte bine exista anumite pericole care iti pot schimba viata,destinul,karma.o mica paranteza ai vazut mumia(filmul)?deci divinatia cu rune are istoricul din egipt este o arta mult prea profunda ca noi sa o percepem la adevarata valoare,la rune cerem ajutorul zeilor,la tarot ne credem luminati de putere dumnezeiasca(un mare pacat),dar asa cerem ajutorul.daca tu crezi in sufletul tau ca esti facuta pt. a experimaenta "ghicitul in rune" ai mare grija si te pot ajuta sa intri in tainele egiptene imi trimiti mesaj privat daca vrei mai multe detalii.pt.corrynne
  •  
    • 232 mesaje
    25 Mar 2008, 21:59
    0 0
    Fetelor eu va cred,dar ma intreb pe mine....oare mama cu ce ma aburit si zicea ca sunt runele??,oricum nu era tarotul,il stiu.A facut misto de mine,super!!!Macar acum stiu si eu si-i voi da peste nas cu asta..Merci fain fetelor
  •  
    • 1435 mesaje
    27 Mar 2008, 22:14
    0 0
    adriana1968, ti-am dat mp
  •  
    • 3548 mesaje
    1 Apr 2008, 20:19
    0 0
    rhunele sunt literele din alfabetul (futhark ii zice alfabetului) scandinav. da si tu search pe www.blackle.com / www.wikipedia.com si ai sa aflii detalii.