Fecioara-Balanta????
-
0 0Eu sunt fecioara...el e balanta..
Este o atractie puternica dar cu comunicarea stam cam prost..Eu sunt f deschisa iar el e f interiorizat...
Vreau sa l determin sa se mai deschida si sa schimbe anumite lucruri pe care am tendinta sa le critic..dar vad, ca cu vorba buna sau critica..no way... -
Nu incerca sa-l schimbi!
Eu nu vb acum din experienta mea ci am un amic balanta care imi povestea tot despre relatia lui cu o tipa din zodia fecioarei!
Balantele nu suporta reprosurile si critica,asa ca incearca sa nu il schimbi cu nimic,poate doar daca te pricepi sa faci asta fara sa-si dea seama!
Si in plus,fuge de responsabilitati si nu prea recunoaste in general cand a gresit! -
eu- fecioara;el-balanta
cred ca a fost prima dragoste,ceva mai serios.a durat 4 ani ,dar cind ceream mai mult din partea lui se facea fugit o vreme si revenea.era o atractie puternica,nu era stabil(avea si alte aventuri).venea la mine sa ii alin ranile.este slab,frivol.am suferit mult din cauza lui si nu stiu de ce l-am lasat 4 ani sa ma faca sa sufar. -
Da...asa sunt balantele...barbatii...tandrii si neciopliti in acelasi timp.
Eu stiu un cuplu..ea fecioara..el balanta... Acum se iubeau de nu se putea..rau de tot..stiti cum...aratau la toata lumea asa...la stanga si la dreapta..Si ...a doua zi...o auzeam pe ea...ca s-au certat ..ca s-au scuipat..si-asa mai departe.
Femeia fecioara...nu face bine unui barbat balanta pt ca ii alimenteaza starile lui de "nehotarare" si iese dezastru...
Fetelor..daca sunteti fecioare...si ii vreti binele unui barbat balanta..nu-i dati apa la moara cand se vaicareste ca-l distrugeti. Astia n-au discernamant cand li se da dreptate.. -
din pacate fecioara cu pricina e cam "povara" pe capu' balantei...despre care va spuneam. E o fecioara cam "ingalata", neingrijita, ar fii frumoasa dar e grasa si fara vointa. Din nefericire...e opusul fecioarelor pe care le stiu eu...care sunt mereu aranjate...ingrijite...Culmea e ca... "balantoiu" e suuuperrr ferchezuit tot timpul...pana la narcisism as putea sustine....
Din nefericire..astia pe care-i stiu eu sunt tare nepotriviti... bietii de ei... stiti vorba aia..."N-a daramat D-zeu 2 case...da' una a facut-o zob!" -
hahaha..din fericire si fara modestie pot spune ca din punct de vedere fizic si intelectual stiu sigur ca sunt pe placul balantei mele..care dupa cum bine spuneti vrea o femeie ingrijita si cocheta..chiar mi a spus ca nu este atras de fetele care nu se macheaza..desi..eu cam exagerez..
as sta si cu orele...dar, chiar ma relaxeaza...
La noi e problema de percepere a realitatii, a lucrurilor importante sau mai putin importante...eu iau totul prea in serios iar el prea in deradere...uneori ne iubim alteori nu ne suferim pt asta..
Desi exista un magnet fantastic incep sa devin din ce in ce mai sceptica...din pacate..