sunt varsatoare si iubesc un scorpion,..
-
1 0salutare...sunt o varsatoare si m-am indragostit nebuneste de un scorpion...si nu stiu cum sa intru in gratile lui...poate ma ajutati voi!?!?...astept sfaturi...:*
-
Nimic!De ce sa ii intrii in gratii??Pentru ce??? De ce sa nu intre el in gratiile tale....
Ai mai fata, ce Dumnnezeu, cand cineva te place vine singur fara sa te agiti tu ca femeie. Stii si tu f bine, cu cat faci mai multe tumbe pe langa un barbat, cu atat pe ala il doare mai tare undeva.Cu atat nu-i pasa!
Fii desteapta si rationeaza!!!
Nu uita in veci, dragoste cu sila chiar nu merge. -
mda, probabil e primul si ultimul post pe care il fac pe site. Am dat din greseala cautand ceva despre un varsator. Sunt scorpion masc. si sa va dau niste ponturi (de ce nu intrebati un scorpion? sunt f deschisi la orice subiect si niciodata nu te mint, iti zic verde in fata care ce si cum)
*gresit, daca e rece cu tine inseamna ca nu te-a observat. niciodata nu stii ce ascunde un scorpion, e mereu mistic ,mai retras,vede tot ce e in jurul lui si alege.
*nu suntem dificili,nu toti, dar avem asteptari mari de la persoana de langa noi.Daca reusesti sa ii castigi increderea si respectul e al tau forever, e cel mai loial si pasional semn(asta e din carti dar e si adevarat)
*sunt dificili prin fapul ca au comunicarea deficitara in relatie sau exact invers, vb mult si nu mai ai loc de el
*daca iti da ceva se asteapta sa primeasca inapoi
*te va incerca intotdauna, ve-i fi testata daca minti daca inseli etc
*sunt gelosi intradevar pe orice dar se poate infrana sentimentul , depinde de individ si de nivelul de cultura
*Pun ceva mai mult pret pe placerea carnala, e adevarat, si asteapta-te la orice
(urmaresc in principal placerea ta, "merge zicala se ingrasha cand se uita la tine ca mananci"
*ca sa-l cuceresti tre sa ai ceva diferit in primul rand, tre sa-ti placa sa faci dragoiste cu pasiune, tre sa nu-l minti ca e jale apoi, tre sa stii sa faci compromisuri la fel de mari ca el (pt ca-si va calca pe orgoliu foarte mult pt tine), poarta haine stramte lipite pe picior
, poarta discutii mistice despre lucruri obscure, nu te comporta ca o floricica ca nu-ti zice decat buna si La revedere, important nu-l lasa sa te descopere in totalitate niciodata, tinde sa afle tot ce tine de fiinta ta etc
*nu-i face rau ca se intoarce inzecit.Sunt extrem de razbunatori ,si eu ma inspaimant cand imi imaginezi ce sa fac ca sa ma razbun pe cineva
, daca l-ai pacalit, mintit nu te iarta never ever, te tine minte si peste ani si iti trage suturi mai ales cand esti deja la pamana, are prostul obicei sa fac multe compromisuri, tine in el si cand prinde ocazia daca ceva nu e in regula iti va reprosa multe ,tot ce-si aminteste.
*Chiar daca pare rigid, nu stie decat de alb si negru , nu cunoaste culoarea gri sobolan, daca reusesti sa-i castigi increderea si respectul, poti sa-l lasi si in fundu gol in vestiar la fete, nu va face nimic,este de incredere si poate sa se arunce si de la balcon de la 10 pt tine daca te iubeste.
*mai e si o extrema a scorpionilor ,unii foarte gelosi razbunatori si rai foarte antipatici, cah.
*e greu de multumit si castigat dar daca pui mana pe el.......strange-l b ine, ve-i fi multumita.
Ciao! -
Cunosc bine scorpionii. am unul acasa. Ceea pot sa-ti spun cu siguranta este ca nu le plac femeile usoare si vulgare. Este familist si tine mult la familie....una rea este ca nu e romantic deloc..........si tace, tace.....iar cand se enerveaza face rau
Daca te va place singur se va apropia de tine. TU nu trebuie sa faci nimic. Oricum fiecare avem jumatatea noastra
-
florica, da-mi voie sa-ti dau unsfat, ca un scorpion ce sunt si poate tata (ca varsta). Cel mai important este sa fii tu insati, sincera fara "arriere pensee" sa concepi relatia ca o afacere intre parteneri egali, cu respect reciproc. si fii tot timpul prezenta in viata lui; intreab-l una, alta, ce probleme are, cauta sa-l ajuti sufleteste, nu-l obosi cu banalitati si frivolitati. Nu cauta sa-i satisfaci toate placerile doar asa de moft. Si cel mai important: nu-l neglija sexual si angajeaza-te toptal atunci cand esti in intimitate cu el. Daca il contrazici fa-o cu argumente puternice si convingatoare. Si, in tot ce faci, fii de partea adevarului! Succes! Sfaturile pe care ti le dau diferite femei pe aici, nu cred ca au prea multa valoare: nu sunt din zodia scorpion si nici barbati scorpion sa stie natura scorpionului...