capricorn-capricorn

•  
    • 174 mesaje
    11 Mar 2008, 09:21
    0 0
    eu capricorn, el capricorn...ne cunoastem de putin timp,deci nu pot spune ca-l cunosc bine...dar din punct de vedere astrologic, avem sanse?merge o astfel de relatie??
  •  
    • 628 mesaje
    11 Mar 2008, 14:13
    0 0
    Buna! Eu sunt in situatia ta : capricorn eu si el...
    Ce pot spune...ne intelegem perfect, ne-am casatorit dupa 1 an de la prima intalnire, ne certam rar si ne "citim" unul pe altul, de multe ori parca ma vad pe mine in el deoarece suntem aceleasi zodii si obligatoriu aceleasi simturi. Iar in caz de "pericol" stim imediat cum ar trebuii sa actionam fiindca nu trebuie decat sa ne simtim in pielea noastra unul fata de altul. Iti spun... eu vad f bine combinatia asta zodiacala...parerea mea
  •  
    • 124 mesaje
    13 Mar 2008, 16:30
    0 0
    Am o amica capricoarna in relatie cu un capricorn, imi povesteste de realatia ei e cam lipsita de afectiune, ca nici unul din ei nu e prea cald. Si tot asa, sint destul de previzibili unul pentru celalalt. Dar se inteleg bine la aspectul material al vietii, au aceeasi atitudine cu privire la bani/bani/investitii/cheltuieli, sint la fel de zgirciti. Privind din afara relatia lor amoroasa pare una mai mult de amicitie si de business.
  •  
    • 12 mesaje
    18 Mar 2008, 14:54
    0 0
    Sunt in aceeasi situatie,adica, capricorn-capricorn. Noi avem deja 10 ani de casnicie si pot spune ca relatia e ok aproape pe toate planurile, mai putin cel afectiv. Eu nu empatizez, in general. Pe langa toate astea mai cred ca si ascendentul isi are importanta lui, nu chiar de neglijat.In cazul meu observ ca se fac simtite trasaturile specifice ascendentului la fel si partenerului; trasaturile de caracter ale capricornului ramanad undeva foarte adanc sub forma de reminescente abia sesizabile de altii.