visez ce se intampla

•  
    • 41 mesaje
    10 Mar 2008, 21:27
    0 0
    visez mai mereu ce se intampla a doua zi-referitor la persoana mea si familia mea...iar cand incep o noua relatie indiferent de durata-visez un cal.ultima data am visat un cal langa apa-m-am uitat la el si l-am ocolit apoi.si la cateva zile l-am cunoscut si culmea statea langa dunare-in port la mine in galati.dar am vb foarte putin.de unde si concluzia ca l-am ocolit in vis.am si anumite presimtiri...premonitii...ce va urma..ca si cum as prevede lucuri...intrebarea esteot sa ma perfectionez in sensul asta???sa aflu mai multe????si cum?ca parca prea multe le "vad".multumesc frumos.pup
  •  
    • 628 mesaje
    11 Mar 2008, 14:20
    0 0
    Ce zodie esti? Eu sunt capricorn cu ascendent in sagetator...si mi se intamla cam la fel...ma gandesc ca este din cauza zodiei fiindca se zice ca, capricornii au oarecum al 6-lea simt mai dezvoltat...
    Cea mai frumoasa "previziune" (daca pot spune asa) a fost intr-o seara cand l-am visat pe barbatul ce urma sa-mi devina sot... iar dupa o luna l-am cunoscut
    Deci : ce zodie esti?
  •  
    • 1094 mesaje
    11 Mar 2008, 15:25
    0 0
    nu are legatura cu zodia, este deschiderea ei spirituala. dar am o intrebare le visezi si le "vezi" cum ai vrea tu sa fie sau nu ?
  •  
    • 41 mesaje
    14 Mar 2008, 09:40
    0 0
    sunt rac..pe 17 iulie..visez pur si simplu...si nu ma gandesc la ceva anume ca sa visez...si de cele mai multe ori visez ce se intampla-si mai ales cand ince o noua relatie-visez un cal si stiu k voi cunoaste un alt baiat.dar in afara se aceste simboluri-chiar retin chipurile unor oameni necunoscuti din vise si le recunosc in viata "reala"de z doua zi cand se si adevereste ce am visat.eu sunt curioasa daca exista vreo explicatie si daca da,ce as putea face sa anticipez mai multe..daca pot acest lucru sar raman la stadiul de vis.multumesc