am cunoscut un varsator!...
-
0 0buna...
sunt noua pe aici, adica am mai citit postarile voastre dar nu am scris pana acum.
in fine, am vazut ca unele dintre voi cunoasteti destul de bine varsatorii, si as fi vrut sa-mi ziceti si mie o parere...
abia am cunoscut de vreo 2 saptamani un varsator, mai mic cu vreo 6-7 ani ca mine, care a parut destul de interesat, fara ca eu sa-l incurajez, numai ca atunci cand ma asteptam sa ma invite sa iesim el imi zice ca iese cu prietenii la film , club, iar cu mine nimic...m-a lasat masca.
a zis el ceva acolo ca ar trebui sa iesim sa-i dau de baut(m-a ajutat la un proiect), da n-a insistat...iar eu nu prea vreau sa ma deconspir ca-l plac si sa-l invit ca inca nu-mi dau seama cat e el de interesat...
intrebarea ar fi: cum ma prind daca e doar prietenos sau incearca ceva?
merci, astept clarificari
-
si eu am cunscut unul acum....20 ani si culmea m-am si maritat cu el.ai grija ca prima oara te prajituresc prin cat de interesanti sunt ei,stiu sa-si valorifice la maxim calitatile in acelasi timp estompandu-si defectele.ulterior vei afla ca este mandru pana si de defectele pe care le are.iti urez mult CURAJ si NOROC,TE PUP
-
Depinde, ce zodie esti tu...dar eu te-as sfatui sa fii prudenta. Am avut un astfel de prieten 3 ani, fermecator, dragut, imi facea cadouri deosebite la ocazii speciale, voia chiar sa ne casatorim...dar tinea mult la libertatea sa, am inteles de ce mai tarziu: el se mai intalnea cu fosta, care era maritata, mai flirta si cu altele. De altfel, prima data m-a invitat la film cand inca era prieten cu fosta, iar eu nu am stiut, am aflat de la un coleg. Cand l-am intrebat a fost f uimit ca m-a deranjat, ca doar nu imi gresise cu nimic, in conceptia sa. Asa ca...fi atenta si cat mai precauta.
-
mai intai, multumesc de raspunsuri

eu sunt tauroaica si se zice ca nu ma potrivesc deloc cu varsatorii...dar nu prea ma mai iau dupa asta , ca am avut o relatie dezastruoasa cu o fecioara (cu astia ma potrivesc perfect dupa zodiac).
precauta sunt, mai ales ca el e mai mic si cam obisnuit sa fie curtat si nu vreau in nici un caz sa fiu una dintre admiratoare....
dar ce nu inteleg... compartamentul pe care il are el acum il aveau baietii care ma placeau, dar am inteles ca varsatorii sunt mai altfel, vorbareti si prietenosi cu toata lumea, si sa fiu a naibii daca inteleg ce vrea de la mine... m-a ametit...
cum deschid mess, sare pe mine (el sta ascuns), schimbam cateva fraze si apoi tace, si eu tac si eu ....si ma enervez la ce mai incepe daca nu continua? -
mai intai, multumesc de raspunsuri

eu sunt tauroaica si se zice ca nu ma potrivesc deloc cu varsatorii...dar nu prea ma mai iau dupa asta , ca am avut o relatie dezastruoasa cu o fecioara (cu astia ma potrivesc perfect dupa zodiac).
precauta sunt, mai ales ca el e mai mic si cam obisnuit sa fie curtat si nu vreau in nici un caz sa fiu una dintre admiratoare....
dar ce nu inteleg... compartamentul pe care il are el acum il aveau baietii care ma placeau, dar am inteles ca varsatorii sunt mai altfel, vorbareti si prietenosi cu toata lumea, si sa fiu a naibii daca inteleg ce vrea de la mine... m-a ametit...
cum deschid mess, sare pe mine (el sta ascuns), schimbam cateva fraze si apoi tace, si eu tac si eu ....si ma enervez la ce mai incepe daca nu continua? -
Cred ca la mine finalul n-o sa fie atat de reusit km2, oricum merci de incurajare

Da , am inteles iarina
oricum nici eu nu prea stiu ce vreau de la el , ca ceva serios nu prea imi fac iluzii...
dar sunt singura de ceva timp, si el e tare frumusel si lipicios , si na, poti sa rezisti?
acum imi bat capul cu ce-o fi gandind el, dar cred ca pot sa nu ma implic prea tare, si daca n-o sa iasa nimic , asta e, nu-i bai...
mai astept, sa vad cum continua -
asta este primul pas,ti-a starnit interesul si el stie asta,incearca si ignora-l o perioada,de obicei nu sunt siguri pe ei si nu pot mentine altfel interesul treaz,nu sunt genul implicati in constuirea unei relatii si urmaresc dezvoltarea ei prin partenere lor le place sa consume o relatie nu sa participe la cladirea ei cu alte cuvinte vor sa culeaga ce nu au semanat
-
Buna fetelor!!!!
Si eu sunt direct interesata despre barbatii varsatori.Chiar nu are cineva ceva bun de spus despre ei
???Imi este greu sa cred ca toti fac parte din aceeasi oala.
Si eu am cunoscut un varsator care se cam baga in seama cu mine.Suntem la stadiul "incipient" de ceva vreme.Ma asteptam sa treaca la un nivel superior, dar nimic.Astept comentariile voastre, indiferent daca sunt de bine sa nu
-
Draga mea, nu vreau sa te dezamagesc. Eu am fost casatorita niste ani cu un varsator. Nu pot sa ma plang, era de casa, fidel, un suflet mare, dar defectele erau mai mari decat calitatile. O mare nevoie de libertate, avea voie sa lipseasca oricat si oricand, foarte plin de el, cel mai destept, cel mai frumos, etc. Isi apropia toate jigodiile pe langa el, dar era mereu fraierit si in pierdere. In schimb, oamenii care chiar meritau sa-i iubeasca, erau dati deoparte. Se incanta la orice, se entuziasma, "punea botu" la toate aberatiile altora si pe urma se trezea la cruda realitate. Toate astea nu m-ar fi deranjat daca nu ma afectau si pe mine. Eu sunt mai sensibila si sufeream din orice.Acum, depinde cum esti si tu, ce fire ai si ce zodie esti. Te pup si nu te dezumfla, dar fii precauta. Poate totusi....exista si exceptii.