ianos gheorghe

•  
    • 29 mesaje
    3 Mar 2008, 09:30
    0 1
    Fetelor, a auzit cineva de Ianos Gheorghe? Face o emisiune la DDTV si m-a cam uimit cu ce spune acolo. A fost cineva la el ? Vreau si eu sa ma duc, ca are cabinet in Buc. si te poti programa. Dar nu stiu cat e de bun. Voi ce ziceti ?
  •  
    • 76 mesaje
    3 Mar 2008, 13:30
    0 0
    Unde anume are cabinet, m-ar interesa si pe mine.Si mai exact despre ce e vorba?
  •  
    • 29 mesaje
    3 Mar 2008, 14:20
    0 0
    Am vazut cateva emisiuni si mi-au placut. I-am scris si eu pe mail si mi-a dat cateva nr de tel ca sa ma programez. Pe mine ma interesa daca a fost cineva la el. Si cum e.
  •  
    • 83 mesaje
    3 Mar 2008, 16:41
    0 0
    aM fost eu, in urma cu 6 luni. O consultatie costa 1 milion. Mi-a spus lucruri interesante, dar nu m-a impresionat in mod deosebit. Ma asteptam sa fi spus, din astrograma, ca am mai fost maritata, dar nu a spus-o. Prietena care m-a dus a fost impresionata, ei i-a spus lucruri care erau greu de ghicit sau intuit.
  •  
    • 29 mesaje
    3 Mar 2008, 17:17
    0 0
    Mersi. Am sa ma programez si eu, sa vad ce imi spune. Eu sunt dispusa acum sa fac orice ca sa-mi rezolv problemele. Acuma nu ma intelegeti gresit, nu chiar orice. Azi am scris la manastirea Frasinei. Am inteles ca te ajuta foarte mult. Mi-as dori sa si ajung acolo, dar mi-e departe.
  •  
    • 83 mesaje
    4 Mar 2008, 13:10
    0 0
    Du-te si la GHIGHIU si roaga-te la icoana facatoare de minuni. Stiu ce spun, am aflat de la persoane carora li s-au implinit rugile si, si mie mi s-a intamplat ceea ce mi-am dorit. Dar trebuie sa te rogi din tot sufletul.
  •  
    • 29 mesaje
    4 Mar 2008, 14:08
    0 0
    Multumesc. Am sa ma duc acolo, dar acum nu pot pleca din oras sub nici o forma. Am sa incerc sa scriu, sa trimit un acatist si, cind voi putea am sa merg personal.Am mai facut asa si cu alte manastiri de care am auzit. Si nu a fost rau deloc. Mersi.
  •  
    • 83 mesaje
    5 Mar 2008, 15:07
    0 0
    Ar fi indicat sa te duci personal,daca ai o problema arzatoare. E undeva, pe drumul dintre Bucuresti si Ploiesti.
  •  
    • 1 mesaje
    23 Sep 2008, 01:54
    0 0
    cam cat dureaza o sedinta la d-l Ianos si dak ati fost multumite de ceea ce va spus?merita banii?am probleme grave si m-ar interesa acest lucru
  •  
    • 2784 mesaje
    24 Sep 2008, 17:42
    0 0
    o sedinta costa 1 mil jumate si dureaza cat considera el ca e necesar(5 min si o ora).Trebuie sa te inarmezi cu o copiuta in care ti-ai notat intrebarile la care doresti raspunsurile altfel uiti tot ca e mai tot timpul grabit si te pierzi cu firea.
  •  
    • 1094 mesaje
    24 Sep 2008, 18:52
    0 0
    fetelor eu in timpul liber(sambata si duminica) ofer consultatii ref probleme si echilibrari energetice ..,detalii pe privat. daca nu sunteti multumite prima e gratis dar atentie..nu "ghicesc" viitorul .
  •  
    • 57 mesaje
    18 Oct 2008, 14:34
    0 0
    iti las mesaj pe privat te rog mult sa imi raspunzi si mie