Sagetatorii

•  
    • 34 mesaje
    26 Mar 2004, 12:47
    0 0
    buna dragelor, ce stiti despre barbatul Sagetator, si mai ales despre relatia cu femeia Rac?
  •  
    • 457 mesaje
    29 Mar 2004, 08:37
    0 0
    Bunã, shoegal eu sunt rac iar soþul meu este sãgetãtor.
    Din experienþa mea, de 17 ani cu un sãgetãtor, ce pot sã-þi spun decât cã trebuie sã îi suporþi cam multe...! Al meu soþ este foarte gelos, posesiv ºi impulsiv am început cu defectele! Acum trec la calitãþi, este un familist convins ne iubeºte foarte mult pe mine ºi fiica mea (rac) este sufletist ºi gata sã ajute pe toþi care îi cere ajutorul. Are un mare defect nu prea îi place sã stea închis în casã în comparaþie cu noi racii care suntem mai potoliþi/retraºi dacã poþi sã îi suporþi plecãrile totul este ok. Relaþia noastrã a rezistat datoritã faptului cã eu am lãsat foarte mult de la mine într-un cuvânt le place sã facã ce vor ºi sub nici un chip nu se lasã conduºi.
    Bineînþeles, cã nu trebuie sã generalizãm diferã de la caz la caz.
  •  
    • 45 mesaje
    29 Mar 2004, 12:47
    0 0
    am un prieten sagetator sintem impreuna de 5 ani. potsa iti spun ca e cel mai bun om pe care l-am intilnit vreodata nu are nici u gind negativ fata de nimemi fara motiv, nu este nici impulsiv, nici prea gelos, doar atit cit sa imi dau eu seama cit ma iubeste, are o capacitate infinita de dragoste, in relatia noastra el a facut compromisuri de cele mai multe ori, si contrar modului in care e descris in zodiace barbatul sagetator, e cel mai fidel barbat posibil. evident, nu ar trebui sa te iei dupa descrierea unei zodii. cunoaste persoana. abia dupa poti sa iti faci o parere corecta. bafta
  •  
    • 157 mesaje
    29 Mar 2004, 14:16
    0 0
    Hello!
    Si al meu sot este sagetator, dar cu zodia mea (gemeni) este relatia ideala.
    Calitati: foarte multe, nu te poti plictisi cu el, dar doamne fereste sa-l superi, e chiar cinic cateodata.
    Defecte: nu prea isi asuma responsabilitati, iar asta nu-mi place. Nu e gelos (poate asa putin, daca ii dai motive), posesiv nici atat! Am toata libertatea pe care mi-o doresc, cat si incredere. Trebuie sa ai rabdare cu el, intr-adevar, sunt niste firi cam dificile. Trec de la o extreme la cealalta imediat.
    Cu racul?...Hmmm....nu ma pronunt! Cam prea gelosi, posesivi si suspiciosi pentru libertinul sagetator.
  •  
    • 318 mesaje
    31 Mar 2004, 17:35
    0 0
    Hm...poate parea barbatul ideal atunci cand esti cu el dar eu va spun ce am vazut din exteriorul unei relatii!
    Adica,sotia lui il considera cel mai bun si cel mai iubitor si nu-l crede capabil de a o insela pe cand el face asta cu nonsalanta!
    Ascunde foarte bine ceea ce face si din acest motiv ea il considera perfect,adica ii spune exact ce vrea ea sa auda!
    DAr bineinteles,nu toti sunt asa,eu am spus despre cei pe care ii cunosc si sincera sa fiu,nu imi plac barbatii din aceasta zodie,mi se par prea cu nasul pe sus!