Vis

•  
    • 125 mesaje
    27 Feb 2008, 09:55
    0 0
    Va rog mult, daca e cineva care stie sa interpreteze vise:
    Am visat acum doua nopti ca apartamentul imi era inundat de apa, dar apa venea de sus(de la vecinii de sus), in toate camerele in acelas timp.Parca sa zic..era curata apa.
    Eu eram insa foarte intrigata in vis si eram ingrijorata pentru fetita mea, pe care o plimbam dintr-o camera intr-alta, cautand un loc in care sa nu ploua.M-am trezit foarte nelinistita.

Azinoapte am visat ca vandusem apartamentul si ma mutasem intr-unul mai mare, cu mai multe camere.Abia dupa ce ne-am mutat am constatat insa ca acesta era intr-un bloc foarte vechi si mi-era frica deoarece ziceam ca e cu bulina rosie.(se putea prabusi la cutremur)In plus blocul in care era acesta se sprijinea pe un alt bloc...parasit.(darapanat)In vis eram foarte speriata si imi faceam mustrari de constiinta.Insa aerul din acel apartament mi se parea..calm, linistitor.

Nu stiu ce inseamna aceste vise, de obicei nu mi le amintesc.Am fata foarte bolnava si am cosmaruri, iar cele mai multe se refera la case.
  •  
    • 988 mesaje
    27 Feb 2008, 10:27
    0 0
    ai moralul la pamant. bulina rosie din vis cred ca simbolizeaza frica ta ca un eveniment neprevazut sa nu iti 'zdruncine' viata. probabil toate astea au ca sursa nelinistea pt starea de sanatate a fiicei tale.

visele reflecta fricile tale si vin pe fundalul unei perioade mai dificile, nu trebuie sa te sperii sau sa crezi ca ar fi niste 'semne'
  •  
    • 967 mesaje
    27 Feb 2008, 14:55
    0 0
    apa-iti faci griji,esti ingrijorata
  •  
    • 125 mesaje
    28 Feb 2008, 11:50
    0 0
    Multumesc mult de raspunsuri!