cum faci din leu pisicutza?!

•  
    • 31 mesaje
    22 Feb 2008, 14:45
    0 0
    E f greu cu un leu, cel putin acesta care ma intereseaza.
    E genul care cica nu e "omul cuvintelor" dar asa ceva n-am mai vazut!
    Spune-ti-mi si mie cum poate fi imblanzit un leu, care-i sunt slabiciunile.
    Se spune ca leul alege ca partenera acea persoana fara de a carei admiratie nu poate trai.
    Ce parere aveti?!
    Cum "arata"...femeia asta???
  •  
    • 6273 mesaje
    22 Feb 2008, 20:52
    0 0
    Atata timp cat il lauzi intruna e ok. Eu una nu mai vreau s aimi aduc aminte mie mi-a mancat 5 ani din viata un leusor din asta mama lui de........
  •  
    • 68 mesaje
    23 Feb 2008, 11:32
    0 0
    cum faci din leu pisicutza????!!! nicicum
  •  
    • 1097 mesaje
    23 Feb 2008, 13:59
    0 0
    Pana faci pisicutza din leu.......iti pierzi tu rabdarea si interesul.Asta in cazul foarte putin probabil in care transformarea reuseste!!
  •  
    • 2817 mesaje
    23 Feb 2008, 16:37
    0 0
  •  
    • 13679 mesaje
    23 Feb 2008, 23:07
    1 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 3741 mesaje
    24 Feb 2008, 13:26
    0 0
    Da' de ce sa schimbi un leu? Daca nu iti place cum e el inseamna ca nu va potriviti. Mie mi se par niste oameni super.
  •  
    sol
    • 292 mesaje
    25 Feb 2008, 10:34
    0 0
    cum ai cum, iti spune asta o leoaica
  •  
    • 31 mesaje
    25 Feb 2008, 11:01
    0 0
    ..pai spune-mi sol..daca stii!
  •  
    • 22 mesaje
    25 Feb 2008, 11:40
    0 0
    Sol, si pe mine ma intereseaza, asa ca asteptam raspunsul tau!
  •  
    • 2191 mesaje
    25 Feb 2008, 14:51
    0 0
    daca nu va place de leul de langa voi..de ce nu va alegeti pe cineva dintr-o zodie mai "domestica"..?
    si prietenul meu e leu..si nici prin cap nu-mi trece sa-l fac o pisicuta..nu ar mai fi cel de care m-am indragostit...v-ati gandit la aspectul asta?ca daca il schimbati nu o sa va mai placa?
    leul e leu..si asa va ramane..nu se lasa schimbat de orice fata nemultumita de el..
  •  
    • 31 mesaje
    25 Feb 2008, 15:09
    0 0
    ..nu m-am referit ca as vrea sa-l schimb..ci doar fata de mine sa fie putin ..mai "domestic"..sa-l fac sa se deschida...
    As vrea sa stiu cum e acea femeie pe care leul o cauta..nu ceea ce scriu zodiacele , as vrea sa stiu din experienta voastra
  •  
    • 146 mesaje
    26 Feb 2008, 16:28
    0 0
    dominator , leul va spune primul cuvant...si ultimul...e genul de om caruia ii place sa dicteze...sa fie in centrul atentiei...are intotdeauna dreptate...si vrea sa ii se spuna treaba asta..daca greseste...nu`l intereseaza parerea ta.. ...e leu..si e rege
    presupun ca...genul de femeie...care l-ar alege ar fi....o femeie care poate fi controlata...asa cum vrea el , timida...fara tupeu...calma..si cu multa rabdare....sa nu`l contrazica...sa nu`l cicaleasca....o femeie care sa`l iubesca asa cum e el....caci nu poate fi schimbat ....iti zic sincer...
    multi au incercat sa ma schimbe...niciunul nu a reusit...
    ..eu sunt leu...sotu` e capricorn...iti dai seama ce iese cand ne certam
    pupacei
  •  
    sol
    • 292 mesaje
    27 Feb 2008, 00:14
    0 0
    Buna fetelor, am prieteni lei care vor de femei cam astea: sa fi DOAMNE, nu neaparat sa intorca barbatii capul dupa ele ,cat sa fie elegante nu numai in imbracaminte cat si in comportament si limbaj, sa nu minta, sa le fie alaturi, sa ii asculte si sa ii alinte si sa ii flateze .
  •  
    • 22 mesaje
    27 Feb 2008, 09:12
    0 0
    Multumim pt raspuns, Sol..deci se pare ca nu-i chiar asa de greu de multumit un leutz...
  •  
    • 3741 mesaje
    27 Feb 2008, 10:40
    0 0
    Eu am un prieten in zodia leului, da' sa mor eu daca e asa cum scrie la zodiac. El e timid, calm, nu e vorbaret, darrr e glumet, are spirit de aventura. E tare cinstit si cu foarte mult bun simt si nu-i place sa fie in centrul atentiei.

Am observat ca lui ii plac fetele direct, glumete, inteligente si care culmea, sa-l domine.

Mai am un prieten leu care e opusul celui de sus. Ii place sa fie in centrul atentiei, e glumet, e genul "barbatul fatal", e mincinos. Ii plac fetele glumete, cele care filosofeaza mult si care il domina.
  •  
    sol
    • 292 mesaje
    27 Feb 2008, 12:03
    0 0
    Ma bucur ca am putut fi de folos. Miruna prietenul tau intradevar e un leu atipic, ori e nascut in primele zile ale zodiei ori in ultimele si ascendentul e intr-o zodie de apa banuiesc. A 2-a descriere se pliaza mult mai bine pe profilul unui leu
  •  
    • 1097 mesaje
    5 Mar 2008, 17:18
    0 0
    Vrei sa fie mai domestic fata de tine? Hmmm....mie una mi-a luat 4 ani si nici acum nu e el ala care sa faca cine stie ce gest romantic.
    Parerea mea e ca iti trebuie rabdare (lucru valabil ptr orice relatie zic eu, nu neaparat ptr una cu un leu), intelegere, sa fii un real sprijin ptr el, sa pui pe primul plan relatia si nu felul in care vrei tu sa te simti.
    La mine toata lumea se uita cu mila cand le ziceam ca doi ani de zile nu mi-a zis ca ma iubeste. Ajunsesem sa fiu si eu complexata. Realitatea era cu totul alta. Da, ii venea greu sa zica, dar simteam ca ma iubeste. Nu stiu daca imi arata, dar pur si simplu simteam.
    Leii sunt atipici (parerea mea) si tu nu trebuie decat sa intelegi care din gesturile lui sunt romantice, care e de fapt realitatea cand altii o vad altfel.
  •  
    • 3741 mesaje
    6 Mar 2008, 11:50
    0 0
    Sol, da, este pe 6 august nascut...cam in primele zile

Mie imi plac leii la nebunie

Da' daca esti rac, pesti sau varsatoru nu cred ca te potrivesti cu un leu
  •  
    sol
    • 292 mesaje
    7 Mar 2008, 10:45
    0 0
    Ai dreptate eu sunt leu si am avut o relatie cu un rac, superba primii 2 ani. De trei luni ne adunam amandoi de pe jos. Combinatia asta foc-apa (leu - rac) lasa urma nu gluma