cum faci din leu pisicutza?!
-
0 0E f greu cu un leu, cel putin acesta care ma intereseaza.
E genul care cica nu e "omul cuvintelor" dar asa ceva n-am mai vazut!
Spune-ti-mi si mie cum poate fi imblanzit un leu, care-i sunt slabiciunile.
Se spune ca leul alege ca partenera acea persoana fara de a carei admiratie nu poate trai.
Ce parere aveti?!
Cum "arata"...femeia asta??? -
daca nu va place de leul de langa voi..de ce nu va alegeti pe cineva dintr-o zodie mai "domestica"..?
si prietenul meu e leu..si nici prin cap nu-mi trece sa-l fac o pisicuta..nu ar mai fi cel de care m-am indragostit...v-ati gandit la aspectul asta?ca daca il schimbati nu o sa va mai placa?
leul e leu..si asa va ramane..nu se lasa schimbat de orice fata nemultumita de el.. -
dominator , leul va spune primul cuvant...si ultimul...e genul de om caruia ii place sa dicteze...sa fie in centrul atentiei...are intotdeauna dreptate...si vrea sa ii se spuna treaba asta..daca greseste...nu`l intereseaza parerea ta..
...e leu..si e rege
presupun ca...genul de femeie...care l-ar alege ar fi....o femeie care poate fi controlata...asa cum vrea el , timida...fara tupeu...calma..si cu multa rabdare....sa nu`l contrazica...sa nu`l cicaleasca....o femeie care sa`l iubesca asa cum e el....caci nu poate fi schimbat ....iti zic sincer...
multi au incercat sa ma schimbe...niciunul nu a reusit...
..eu sunt leu...sotu` e capricorn...iti dai seama ce iese cand ne certam
pupacei -
Eu am un prieten in zodia leului, da' sa mor eu daca e asa cum scrie la zodiac. El e timid, calm, nu e vorbaret, darrr e glumet, are spirit de aventura. E tare cinstit si cu foarte mult bun simt si nu-i place sa fie in centrul atentiei.
Am observat ca lui ii plac fetele direct, glumete, inteligente si care culmea, sa-l domine.
Mai am un prieten leu care e opusul celui de sus. Ii place sa fie in centrul atentiei, e glumet, e genul "barbatul fatal", e mincinos. Ii plac fetele glumete, cele care filosofeaza mult si care il domina. -
Vrei sa fie mai domestic fata de tine? Hmmm....mie una mi-a luat 4 ani si nici acum nu e el ala care sa faca cine stie ce gest romantic.
Parerea mea e ca iti trebuie rabdare (lucru valabil ptr orice relatie zic eu, nu neaparat ptr una cu un leu), intelegere, sa fii un real sprijin ptr el, sa pui pe primul plan relatia si nu felul in care vrei tu sa te simti.
La mine toata lumea se uita cu mila cand le ziceam ca doi ani de zile nu mi-a zis ca ma iubeste. Ajunsesem sa fiu si eu complexata. Realitatea era cu totul alta. Da, ii venea greu sa zica, dar simteam ca ma iubeste. Nu stiu daca imi arata, dar pur si simplu simteam.
Leii sunt atipici (parerea mea) si tu nu trebuie decat sa intelegi care din gesturile lui sunt romantice, care e de fapt realitatea cand altii o vad altfel.