Peste si balanta :)

•  
    • 528 mesaje
    17 Feb 2008, 01:20
    0 0
    ...eu peste el balanta dar dupa aproape 5 ani uneori apa minerala (semn de apa sisemn de are) se face plata...cum o carbogazez iar??
  •  
    • 225 mesaje
    19 Feb 2008, 14:30
    0 0
    Mai nu stiu, dar pot sa-ti spun ca eu sunt pestioaica si ma inteleg super cu cei/cele din balanta
    Si balantele si pestii sunt foarte romantici
    Incearca cu o surpriza acum de Dragobete
  •  
    • 528 mesaje
    19 Feb 2008, 16:55
    0 0
    hmmm da poate ar fi o idee dar ce avand in vedere ca nu locuim singuri ?
  •  
    • 3036 mesaje
    19 Feb 2008, 20:41
    0 0
    si eu sunt balanta, dar intotdeauna cu pestii (atat barbati cat si femei) am avut relatii care s-au terminat extrem de prost. a, si racii sunt o zodie cu care nu reusesc sa ma inteleg neam.

adina, cand o balanta apuca sa se plictiseasca cu adevarat, relatia e ca si terminata. baga si tu niste excursii in locuri frumoase, un teatru, un restaurant exotic... dupa cateva chestii de-astea o sa inceapa sa iti vina si rasplatile (balantele nu raman datoare din principiu), asa ca merita efortul.
  •  
    • 528 mesaje
    19 Feb 2008, 22:52
    0 0
    Hmmm Ai dreptate ..el , balanta fiind, nu reuseste sa ajunga la comun acord cu prietenii mei raci ...
    O sa incerc poate o iesire la un flm si la o mancare chinezeasca de Dragobete si dupa mai vedem c acum planuim sa ne mutam singuri si asta va necesita un efort financiar care nu va lasa loc pt excursii ....Offf il inteleg perfect dar uneori as vrea sa fiu eu aia care se trezeste cu surprize hmmm....