Peste si balanta :)
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
17 Feb 2008, 01:200 0...eu peste el balanta
dar dupa aproape 5 ani uneori apa minerala (semn de apa sisemn de are) se face plata...cum o carbogazez iar??
-
19 Feb 2008, 14:30Mai nu stiu, dar pot sa-ti spun ca eu sunt pestioaica si ma inteleg super cu cei/cele din balanta
Si balantele si pestii sunt foarte romantici
Incearca cu o surpriza acum de Dragobete
-
19 Feb 2008, 16:55
hmmm da poate ar fi o idee
dar ce avand in vedere ca nu locuim singuri
? -
19 Feb 2008, 20:41si eu sunt balanta, dar intotdeauna cu pestii (atat barbati cat si femei) am avut relatii care s-au terminat extrem de prost. a, si racii sunt o zodie cu care nu reusesc sa ma inteleg neam.
adina, cand o balanta apuca sa se plictiseasca cu adevarat, relatia e ca si terminata. baga si tu niste excursii in locuri frumoase, un teatru, un restaurant exotic... dupa cateva chestii de-astea o sa inceapa sa iti vina si rasplatile (balantele nu raman datoare din principiu), asa ca merita efortul. -
19 Feb 2008, 22:52Hmmm
Ai dreptate ..el , balanta fiind, nu reuseste sa ajunga la comun acord cu prietenii mei raci
...
O sa incerc
poate o iesire la un flm si la o mancare chinezeasca de Dragobete
si dupa mai vedem c acum planuim sa ne mutam singuri si asta va necesita un efort financiar care nu va lasa loc pt excursii
....Offf il inteleg perfect dar uneori as vrea sa fiu eu aia care se trezeste cu surprize
hmmm....
Înapoi la: Forum » Astrologie