aquamarina si cele care se ma
-
0 0"Daca analizez cele 4 aspecte care arata o compatibilitate, situatia voastra se prezinta astfel: din punct de vedere fizic(sexual) si intelectual, exista intre voi o foarte buna compatibilitate. Aveti nu numai acelasi Ascendent in Scorpion, dar situate chiar in grade apropiate. In schimb, personalitatile voastre exterioare, modul cum va manifestati este foarte diferit, ca si modul in care va exprimati sentimentele(compatibilitate sentimentala sau sufleteasca), nu arata o compatibilitate decat cel mult mediocra. Exista insa o asemanare, care insa nu este favorabila. Si tu, si el sunteti impulsivi si repede inclinati sa spuneti si sa faceti lucruri nechibzuite. Tu ai Mercur in careu cu Uranus, iar el are pe Mercur al sau chiar conjunct cu Uranus, ceea ce arata o vorbire repezita, violenta, tendinta spre a critica, spre a fi duri in exprimare(lucru accentuat la tine si de Luna in Fecioara). Tu ai o datorie karmica fata de el ceea ce face ca relatia sa fie dificila in ciuda atractiei reciproce. Mi-este imposibil sa descriu aici toate aspectele pe care le fac planetele voastre. Ar fi foarte bine sa apelezi la un studiu profesionist care ar arata in detaliu toate punctele slabe, ca si cele tari ale relatiei, care va poate invata cum sa echilibrati pozitiv relatia. Investitia este ridicola in comparatie cu altele care se fac pentru o casatorie, dar in schimb te va scuti de o mare parte din surprizele neplacute. Nu exista compatibilitate perfecta: am intalnit cazuri exceptionale, dar din fericire sau nefericire, cei doi nu erau sot si sotie. "
Asta mi-a scris Vesta, dar nu inteleg partea aia din final, cu investitia care e ridicola... eu: 25.02.1986 ora 00:05 - mioveni, arges; el: 25.11.1979, ora 06:30, baia mare, maramures. -
da investitia intr un studiu astrologic profesionist .
mariuca : nu ti trebuie nici o astrograma/studiu. Iubeste neconditionat si karma se stinge..iubeste te pe tine prima data si te va iubii si el cel putin tot atata si veti stinge lectiile care le aveti de invatat si vezi echilibra pozitiv energia relatiei..