:) :D
-
0 0
-
Esti f. evaziv in exprimare?Viitorul...??? Zambesc amuzata, deja! Ai fost comic. Observ ca d.p.d.tau de vedere daca cineva nu iti da un raspuns prompt inseamna ca nu exista unul
...
Crezi ca ceea ce nu iti poti explica, nu exista.
Se pot scrie sute, mii de pagini despre istoria ghicitului sub toate formele ei (astrologie, tarot, bobi,zat de cafea..etc). Personal, consider ca e o forma de aflare a viitorului nu prea ortodoxa si nu vreau sa am de a face cu asa ceva.E mult mai frumos si mai crestinesc sa te ia viitorul prin surprindere decat sa sfidezi legile lui Dzeu si destinul.
Insa am trecut si eu prin acelasi stadiu de curiozitate, mi l-am satisfacut si am incercat sa ma detasez, reusind vreo 80-90%. Sper sa ma vindec complect, la un momentdat.
Daca iti doresti cu adevarat informatii despre formele de ghicit poti intra pe google si scriind, simplu, cuvantul ghicit. Iar daca vrei si o sedinta de aflare a viitorului...contracosta in 99% dintre cazuri, gasesti si persoane care pot sa te satisfaca (sper cat de cat).
Te pupic si cu D-zeu inainte! -
Dovezi concrete nu iti pot da. Nu poti cere asta pe internet. Le poti trai pe propria piele intrand in contact cu un ghicitor bun si atat.
Eu le-am trait..Mi s-a indeplinit aproape tot ceea ce mi s-a prezis. Chiar nu mai vreau sa stiu nimic. Daca e de rau chiar nu iti pica ok.
Si mai ales cand ajungi sa le si traiesti la o perioada dupa prezicere, e destul de macabru.
Poti in schimb citi ceea ce au trait altii tot pe net.
In fine, nu stiu de ce esti asa curios , caci pari f sceptic.
Nu crezi, ignora chestiile asta...cred ca e si cel mai intelept. -
Trebuie sa zambim si noi??? Cu asta ai spus tot! Cel mai misto ar fi sa stergi toate postarile tale si sa iti spui un zambet...Atat!!!
Pare ca eu si cealalta eva am scris aiurea, unei fantasme...Urat!!! Nu iti asumi responsabilitatea celor intrebate, spuse. E de rau! Mda!
Sanatate si intelepciune!