Femeia Fecioara

•  
    • 127 mesaje
    12 Feb 2008, 14:06
    0 0
    Am si eu o intrebare. Stiam ca fecioarele sunt obsedate de curatenie. Am observat chestia asta la barbati, e adevarat. dar la femei? Intreb pentru ca eu am doua cunostinte fecioara- una nu se spala, miroase pe langa ea..., iar cealalta are o mizerie de neinchipuit in casa. Ele sunt total diferite, dar am ramas surprinsa sa aflu ca sunt in zodia fecioara si sunt asa imputite (poate e cam dur cuvantul,dar asa mi se par). Voi ati mai intalnit asa fecioare?
  •  
    • 67 mesaje
    12 Feb 2008, 18:13
    0 0
    Buna, eu sunt fecioara si nu sunt obsedata de curatenie sincer, dar nu suport sa stau in mizerie. Adica nu stau toata ziua cu carpa si cu aspiratorul in mana, dar am grija mereu sa stau intr-un mediu placut si curat, fara sa fiu obsedata. Cat despre prietenele tale care sunt certate cu apa si sapunul, nu tine de zodie, ci de educatie si mediul in care au crescut.
  •  
    • 8 mesaje
    13 Feb 2008, 10:45
    0 0
    am si eu o prietena fecioara......e varza la capitolul curatenie...unde se dezbraca...acolo raman hainele zile in sir...fara sa o deranjeze, defapt nu stiu daca o deranjeaza ceva sau nu...cred ca nu.
  •  
    • 127 mesaje
    13 Feb 2008, 13:17
    0 0
    Aceeasi nedumerire o am si eu... nu cred ca le deranjeaza ceva. Tipa despre care vorbeam (cea cu casa) nu face curat decat daca vine cineva sa o controleze (pentru ca nu e casa ei). Eu m-as simti super nashpa daca as invita pe cineva acasa la mine si mi-ar atarna paianjenii negri pe pereti... aici nu mai e vorba doar de dezordine.
  •  
    • 2293 mesaje
    13 Feb 2008, 14:52
    0 0
    hai frate terminati cu generalizarile astea. cum spunea cineva mai sus, tine de educatie, de bunul simt al fiecaruia si nicidecum de zodie. hai sa fim seriosi.
  •  
    • 127 mesaje
    13 Feb 2008, 16:29
    0 0
    Eu imi puneam intrebarea pentru ca e in contradictie cu ceea ce stiam eu despre fecioare- faptul ca sunt obsedate de curatenie- dar, se pare ca nu e asa.
  •  
    • 1166 mesaje
    14 Feb 2008, 03:22
    0 0
    eu sunt fecioara si sunt paralela cu asa zisa curatenie prin casa....las totul pe unde apuc, noroc ca nu traiesc singura si are cine strange dupa mine. in schimb ma spal de 5 ori pe zi...cred ca aici se duce energia mea
  •  
    • 309 mesaje
    14 Feb 2008, 10:03
    0 0
    Va saluta tot o fecioara!Chiar deunazi imi puneam problema aceasta!Peste tot,fecioara e descrisa ca obsedata de curatenie,ei bine,sunt undeva la mijloc:nu sunt obsedata,dar nici nu le suport cand le vad in neregula.UNeori le mai las,nu am chef mereu,dar si cand imi vine,fi-mea zice ca sunt "bolnava".Asa ca....trageti voi concluziile.
  •  
    • 122 mesaje
    17 Feb 2008, 09:45
    0 0
    Tot ce am obs la toate fecioarele este o anumnita tendinta de zgarcenie.Nu vreau sa jignesc pe nimeni,dar este f evident..
  •  
    • 326 mesaje
    17 Feb 2008, 10:33
    0 0
    Uite ca eu nu ma pot abtine... am impresia ca cele doua "prietene" nu au aflat inca cum ca nu iti sunt intr-adevar prietene... si pentru ca dintr-un motiv sau altul te prefaci prea mult in fata lor... ai gasit modalitatea asta de a le "ataca". Daca tie iti face bine... go ahead.
    Ah! Si eu sunt fecioara si ma deranjeaza profund faptul ca iti permiti sa presupui ca sunt nespalata. Ma deranjeaza cam la fel de mult cand aud cum ca "romancele sunt curve!".
  •  
    • 919 mesaje
    17 Feb 2008, 15:11
    0 0
    "Tot ce am obs la toate fecioarele este o anumnita tendinta de zgarcenie.Nu vreau sa jignesc pe nimeni,dar este f evident.."...zise joddy;

De ce este asa de evident, lol?
    Si mai lasati generalizarile!

Pt.initiatoare:faptul ca prietenele tale sunt nespalate, nu are nici o legatura cu zodia, bre!
  •  
    • 127 mesaje
    18 Feb 2008, 10:37
    0 0
    Pentru cele care s-au simtit jignite: sa stiti ca astea doua sunt cele mai imputite persoane pe care le-am cunoscut (si parerea este generala, adica intr-o zi cand una a plecat din birou s-a trezit din senin cineva sa spuna "bai da' voi vedeti ce pute asta"?, deci nu sunt numai eu nebuna), iar singurul lucru care il au in comun cele doua este zodia. Poate au ele vreun alt ascendent, care le face sa fie asa, dar credeti-ma ca sunt niste sclifosite si se dau cu nsul pe sus cand e vorba de curatenie, pe cand... Nu am vrut sa generalizez deloc. Eu doar am intrebat.
    Am si spus ca am intalnit fecioare foarte curate, de-ti era drag sa stai in preajma lor.
  •  
    • 127 mesaje
    18 Feb 2008, 10:38
    0 0
    Si am observat ca unele din cele care mi-au raspuns mai sus au aceeasi parere: exista fecioare varza la capitolul curatenie.
  •  
    • 127 mesaje
    18 Feb 2008, 10:41
    0 0
    Pentru ansdana
    Stai linistita ca nu vreau sa am asemenea prietene. Ele ma cauta pe mine. Si lucrand in birou cu una nu stiu cum as putea sa-i spun "du-te si spala-te" fara sa o jignesc. Iar despre cea de-a doua sa stii ca n-am mai pus piciorul in casa ei de atunci si evit sa mai vb cu ea altfel decat la tel. (nici macar nu s-a scuzat ca are mizerie, pentru ea era ceva normal)
  •  
    • 919 mesaje
    18 Feb 2008, 17:50
    0 0
    "Si am observat ca unele din cele care mi-au raspuns mai sus au aceeasi parere: exista fecioare varza la capitolul curatenie "

Hai sa te corectez eu, ca vad ca nu pricepi: exista FEMEI varza la capitolul curatenie, INDIFERENT de zodie !

ps.in prima postare ai scris ca cele 2 iti sunt prietene; asa vorbesti tu despre prietenele tale? mdea...

el:eu i-as spune uneia de mi-e prietena ca pute, fara jena; slava Domnului ca nu am dat de asa ceva, ma refer printre prietenele mele
  •  
    • 127 mesaje
    19 Feb 2008, 11:30
    0 0
    Brendaa te simti cumva cu musca pe caciula? esti fecioara?

Si da, aveti dreptate, cele doua nu imi sunt prietene si nici nu as vrea sa imi fie Dar sunt fortata de imprejurari sa dau nas in nas cu ele.

Si cum ii spui unei persoane: "Am observat ca de la o vreme puti ingrozitor " sau "ce paienjeni negrii ai in casa! Faci colectie?"
  •  
    • 127 mesaje
    19 Feb 2008, 11:31
    0 0
    postat de: dianna_eva la data: 2008-02-18 10:37

singurul lucru care il au in comun cele doua este zodia. Poate au ele vreun alt ascendent, care le face sa fie asa, dar credeti-ma ca sunt niste sclifosite si se dau cu nasul pe sus cand e vorba de curatenie, pe cand...
    NU AM VRUT SA GENERALIZEZ DELOC.
  •  
    • 127 mesaje
    19 Feb 2008, 11:33
    0 0
    Corecteaza-te pe tine Brendaa, ca vad ca nu citesti cu atentie postarile mele.
  •  
    • 107 mesaje
    19 Feb 2008, 12:08
    0 0
    le numesti prietene si le barfesti "pe la colturi".....mda, cum zicea cineva.

Iar legatura cu zodia e ca nunca-n perete.
  •  
    • 127 mesaje
    19 Feb 2008, 12:24
    0 0
    postat de: dianna_eva la data: 2008-02-19 11:30

Si da, aveti dreptate, cele doua nu imi sunt prietene si nici nu as vrea sa imi fie