Electicitate
-
0 0Am postat si la sanatate, insa se pare ca nu are legatura cu domeniul asta ce mi se intampla.
Am trei saptamani de cand ma electizez ca o.....priza. Cum ajung la munca, sar scantei din mainile mele la fiecare maner atins, mai nou xeroxul are aceeasi soarta, uneori le-o trag si persoanelor cu care intru in contact, pana saptamana asta mi se intampla numai la dreapta, acum am inceput cu ambele. A devenit dureros si deranjant. Ce fac? Incotro o apuc? Nu mai suport! M-am saturat sa deschid usile cu maneca! Ati patit? Aveti vreo idee de remediere a situatiei?
Sunt disperata!
PS: ACASA MI SE INTAMPLA MAI RAR -
Aste sunt solutii...pe care am sa le pun in practica, insa mi-ar folosi si niste explicatii logice. In final, toata lumea se imbraca cu fibre sintetice, insa prea putini sunt cei care patesc ca mine. Sunt prea incarcata negativ? Eu una nu simt nici un fel de ganduri rele fata de nimeni si nimic.
Ori e pura tehnica la mijloc? -
ti-ai schimbat cumva incaltamintea?
cred ca e de la talpa cizmelor (sau ce porti), nu lasa electricitatea sa se scurga si se acumuleaza in tine...
am patit si eu ceva de genul asta, a disparut cand am renuntat la respectivii pantofi.
exact dupa ce i-am cumparat apareau respectivele "descarcari electrice", ba mai "curentam" si persoanele pe care le atingeam
se auzea un fel de pocnet...
si numai cand purtam pantofii respectivi. -
ai la serviciu aparate de aer conditionat, sau filtre de aer sau asa ceva? e aerul mai uscat decat acasa?
De obicei electrizatul asta se intampla din cauza aerului uscat.
Mai exista posibilitatea ca podeaua , sa fie dintr-un material izolator...
Io m-am curentat acum de curand...si tot asa eram statica, mergeam si eram un fel de dispozitiv de adunat scame...se lipeau toate de mine.
Mi se pare ca exista spray-uri antistatice...cele impotriva prafului, cu efect antistatic, si parca e si balsam de rufe tot antistatic. incearca si asta...poate mai amelioreaza situatia.