Curios!
Înapoi la: Forum » Astrologie
-
11 Feb 2008, 08:590 0Am avut un vis ciudat! Eram cu cea mai buna prietena a mea pe care nu am vazut-o in realitate de ceva timp (fiind casatorita in afara tarii) si cu barbatul de care imi place si cu care nu sunt in viata reala.Ei doi se tineau de mana iar eu eram in fatza lor la mai putin de un metru cu o papusa infasata stil nou nascut. Stiu ca el, la un momentdat, s-a desprins de ea si ma tot apara de ceva anume(nu mai stiu exact), ma protejat.
Stiu ca un picior mi s-a ridicat si degetele s-au prins (ca si cum s-ar uni doua maini in semn de rugaciune )de degetele de la unul dintre cele 2 picioare ale lui (nu ca ar avea mai multe
). Amica mea, scotand un strigam etuziast, placut surprinsa. Visul terminandu-se.
Ce semnificatie sa aibe? -
11 Feb 2008, 10:51Nu stiu exact magda, dar din cate stiu, psihologii spun ca visele sunt imaginea a ceea ce este imposibil de realizat in viata reala...sau cam asa...sper sa nu gresesc...sau poate depinde si cum il interpretezi tu, caci s-ar putea sa conteze si autosugestia...oricum, mai bine intreaba pe cineva in domeniu...psiholog, nu vrajitoare sau tampenii de genu asta...
-
12 Feb 2008, 10:23Dar cu visele premonitorii pe care uneori le am, cum mai e?
In fine, as fi vrut sa stiu o interpretare mai din popor,simpla...
Merci oricum ptr raspunsul tau.
Înapoi la: Forum » Astrologie