Karma?!

•  
    • 551 mesaje
    8 Feb 2008, 09:57
    0 0
    Salut.
    Este cineva care stie ce este karma?Ma refer la o explicatie pe intelesul meu caci nu stiu mai nimic despre asta.Am cautat pe internet dar daca nu stiu despre ce este vorba nu stiu nici ce sa caut sau unde sa caut.
    Acum cateva zile bune eram la birou si asta inseamna relaii cu publicul si am observat privirea insistenta a unei femei asupra mea, am intrebat-o daca s-a intamplat ceva si ea mi-a raspuns zambind:"ai o aura atat de luminoasa".
    Eu nu am bagat de seama insa dupa cateva ore mi s-a facut atat de rau incat am lesinat.Iar eu sunt o fata sanatoasa, fara probleme de sanatate care sa duca la un lesin.
    De atunci,respectiva femeie tot vine la noi la birouri cu diferite probleme si continua sa ma priveasca fara a-mi vorbi..desi am rugat-o sa inceteze caci devine stanjenitoare privirea ei.Atunci cand ma indrept spre ea nu face decat sa ma priveasca fix fara a zice nimic,
    Imi este jena pana si de colegele de birou care au inceput sa observe si sa faca glume pe tema asta.
    Dupa vizita doamnei de ieri am devenit foarta agitata tot restul zilei iar o colega care a zis ca observat mi-a zis:"ai grija ca femeia aia iti ea karma".Am rugat-o sa imi dea mai multe detalii dar mi-a raspuns ca nu vrea sa vorbeasca despre asta.
    Ce este karma?Are vreo legatura cu ce va zic eu aici?
    Multumesc frumos si astept o parere,daca se poate,din partea voastra..
  •  
    • 967 mesaje
    8 Feb 2008, 16:27
    0 0
    Poate te-a deochuiat,s-a mirat,poti sa te miri de urat sau de frumos si deoache persoana respectiva.
    Aura,e posibil sa fi vazut asa ceva dar nu poti fi sigura.
    kARMA-venim cu ea din alta viata,daca am facut rau unei persoane,ea in viata asta ne va face rau,daca am fost rai atunci vom avea necazuri acum,adica venim cu o incarcatura.
    Colegele tale este posibil sa se referit ca iti i-a energia,vampiri energetici se mai numesc.Mi se intampla sa merg la o persoana sau sa vina la mine si dupa despartirea cu ea ne simtim foarte obositi sau foarte nervosi si agitati.
    Evita-i privirea,nu te uita la ea cind mai vine sau sa vorbesti cu ea.
    Karma- ce avem de facut in viata asta ,ca sa indreptam cele facute in viata anterioara. Asta este cu reincarnarea,cu religia hindusa cred.
  •  
    • 2370 mesaje
    9 Feb 2008, 14:41
    0 0
    Nu stiu sa-ti dau un raspuns profesionist, dar iti spun ce as face eu.
    As purta o iconita sfintita in buzunar si cand s-ar uita femeia aia la mine as tine mana pe iconita si mi-as face cruce cu limba de 3 ori.
    Sper ca nu vorbesc prostii
  •  
    • 1015 mesaje
    11 Feb 2008, 02:40
    0 0
    Persoanele care au o privire insistenta si fac rau celor care le privesc se numesc "vampiri de energie" Mai ales ca ti-a si zis ca ai o aura frumoasa, deci femeia poseda capacitatea de a vedea aura unei persoane. Ti-a furat energie si din cauza aia ti-a fost rau. Asa zisul "deochi" in termeni populari.
  •  
    • 172 mesaje
    11 Feb 2008, 15:24
    0 0
    erener,da-mi adresa de email prin mesaj privat ca sa-ti trimit carti despre karma,reincarnare,aura etc.este bine sa citesti tu si sa iti faci o idee.
    oricum,probabil ai un chip luminos si tocmai asta a observat doamna respectiva.ma indoiesc ca cineva ce are capacitatea de a vedea aura nu stie sa protejeze energia sa si a altuia din jur.
  •  
    • 1094 mesaje
    11 Feb 2008, 21:04
    0 0
    karma inseamna ca tot ce faci primesti inapoi..deci tot ce experimentam sunt lectii karmice..adica rezolvam ce a ramas nerezolvat ..neechilibrat.cand intelegi asta iti schimbi viata. Femeia care vede aura nu ti face nici un rau nu cred ,pt ca daca ar face asta ar sii primii inapoi la fel..

iti spun cum sa te protejezi totusi ca ff simplu, iti faci urmatoarea afirmatie :nu permit nimanui sa se lege de energiile mele, nu permit sa fure nimeni energie, nu permit nici unei energii negative sa patrunda in campul meu.Si cand o vezi ca se uita insistent vreodata poti spune in mintea ta " daca emite negativ sa se duca la Lumina"
    si sa nu emiti niciodata catrea ea nimic negativ - suparare ura,frica etc..ca ti se intorc ok? esti in siguranta ,tu alegi, tu permiti sau nu.
  •  
    • 127 mesaje
    12 Feb 2008, 14:20
    0 0
    Ca sa te relaxezi si sa nu-i mai dai atata importanta, citeste ce e mai jos. Fii atenta la nr. 7
    Ce sa faci intr-un lift?

1) cand e doar o persoana in lift, bate-i pe umar si dupa aceea spune ca nu ai fost tu.
    2) apasa pe butoane si pretinde ca ti-au dat socuri. Zambeste si continua.
    3) intreaba daca poti sa apesi butoanele pentru alti oameni, dar apasa gresit.
    4) tine usile deschise si spune ca astepti un prieten.Dupa un timp lasa-le sa se inchida si spune :”Salut Andrei, ce-ai mai facut?”
    5) lasa sa iti cada un pix si asteapta ca cineva sa se aplece sa-l ia, dupa care tipa : “hei, este al meu!”
    6) muta-ti biroul inauntru si cand intra cineva intreaba-l daca are programare.
    cand se inchid usile anunta catre ceilalati :”E in ordine.Nu va panicati, se deschid din nou!”
    7) spune oamenilor ca le poti vedea aura.
    striga:” Imbratisare de grup.” Dupa care imbratiseaza-i.
    9) ofteaza dureros in timp ce te dai cu capul de perete si striga :” Taceti din gura toti, doar taceti!”
    10) deschide usor servieta si in timp ce te uiti inauntru intreaba: “Ai destul aer ?”
  •  
    • 127 mesaje
    12 Feb 2008, 14:22
    0 0
    Scuze ca sunt off topic
  •  
    • 110 mesaje
    12 Feb 2008, 15:36
    0 0
    cum a mai spus o eva este un "un vampir energetic" si iti spun ca cel mai bine este sa "fugi" din calea ei,este foarte puternica daca iti vede si aura am trecut si eu prin ce ai trecut tu si este cumplit m-a lasat fara vlaga era nasa baiatului meu deci cum sa fac....fereste-ti ochii sa nu-ti tinteasca privirea asupra ta si daca da intoarceti-o tu dar totusi fugi....pt.ca vor urma boala,ghinioane,pierderi financiare.ai grija nu este de gluma.
  •  
    • 110 mesaje
    12 Feb 2008, 15:36
    0 0
    cum a mai spus o eva este un "un vampir energetic" si iti spun ca cel mai bine este sa "fugi" din calea ei,este foarte puternica daca iti vede si aura am trecut si eu prin ce ai trecut tu si este cumplit m-a lasat fara vlaga era nasa baiatului meu deci cum sa fac....fereste-ti ochii sa nu-ti tinteasca privirea asupra ta si daca da intoarceti-o tu dar totusi fugi....pt.ca vor urma boala,ghinioane,pierderi financiare.ai grija nu este de gluma.
  •  
    • 110 mesaje
    12 Feb 2008, 15:37
    0 0
  •  
    • 1094 mesaje
    12 Feb 2008, 21:11
    0 0
    mai adriana nu mai vorbii mai prostii daca nu stii..nu vb din fricile tale. tu stii ce energie are un om care vede aura?cum sa fie acela vampir energetic? inainte sa scrii o prostie gandeste te si la ce consecinte poate avea daca cineva te crede..
  •  
    • 967 mesaje
    14 Feb 2008, 21:37
    0 0
    vampir energetic ,persoane care iti i-au toata energia,in prezenta lor ramai fara vlaga ,obosit,persoanele rele,invidioase,agitate sunt de obicei cei care iti rapesc energia.
  •  
    • 3383 mesaje
    14 Feb 2008, 21:54
    0 0
    jass, ai un mp!